mi smo bili u petak na pregledu privatno, imamo problem s desnim kukom.. vidjeti ćemo u utorak dali će trebati nositi remenčiće ili ne.
da sam čekala pregled u bolnici tada bi imao 5 mjeseci , dobro da sam se sama raspitala i odvela ga privatno.
renata svaka čast na izdržljivosti u muci kojoj si prolazila, meni je sam pomisao na remenčiće bio koma a kaj je tu je vidjeti ćemo u utorak
Jojo koja je dijagnoza na desnom kuku? Gdje idete u utorak, negdje u bolnicu na pregled ili opet kod privatnika? Hvala na podršci, sve se idrži za naše anđele!
Pozdrav cure, evo da vam dam malo podrške
I ja sam prošla muku oko remenčića, ali fala Bogu nosili smo ih 2 mj. i nakon toga skinuli. Prvo smo široko povijali pa su nam onda stavili remenčiće, kod svakog previjanja radili smo vježbice za kukiće, a kad bi ga okupali onda bi ga pustili malo (ne više od pola sata) da se "rastegne".
I ne sjećam se u kojem položaju sam dojila, ali oko toga nije bilo problema.
Vi se pripremite jer nikako nije lako dijete vidjeti tako 'skupljeno', želim vam puno hrabrosti i strpljenja, a na kraju najbitnije je da dijete to ne boli i samo će mu pomoći. Remenčići ne usporavaju razvoj, toga se ne bojte.
Evo izvještaja nakon prve noći... Plač kao da je novorođenče, puuuno suza, buđenje svaka 2h uz urlanje. Bila je u takvom bunilu da ju sisanje uopće nije zanimalo, samo bi još jače počela plakati, a znam da je gladna...
Doslovno se nakon par sati iz vesele, nasmijane bebice pretvorila u tužno, plačljivo biće. Jutros sam joj skinula remenčiće na cca 5min radi higijene i presvlačenja, odmah je počela gugutati, vriskati, protezati se... Nisam mogla izdržati da se ne rasplačem. Jedva čekam da ovo završi, a tek smo počeli..
joj masha drži se! i meni je teško kada ovo čitam! želim vam da brzo prođe taj period!
Naš dijagnoza je displazija desnog kuka - palmen poz ( + )
nemam pojma kaj to znači , jedva čekam utorak da saznam što mi je činiti
Joj cure moje, nije... jedino što se popravilo spavanje po noći, mada i dalje zavrišti usred noći kad bi se protegnula a ne ide, Nisam očekivala da će biti baš ovako. Uopće više ne guguće, ne smije se... Samo kad joj ih skinem. Slabo se igra, prije je u baby gymu bila po sat vremena, sad jedva izdrži desetak minuta i u plač. ona bi se zaigrala, razmahala, ali čim vidi da ne ide nogicama to je to, kraj igre. Ne mogu vjerovati da joj je to tolika trauma, ne znam kako ćemo ovako 2 mjeseca.
Sortiraj odgovore
Najstariji