Panika prije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missha
    29. Svibanj 2014. 17:11

Ja se sjećam boli kod poroda i fakat nije tak strašna jer traje kratko i jedino je problem to što te recimo tijelo tjera da tiskaš a ti hoćeš prodisat trud. Umor je već nekaj drugo, mene je ubijalo to kaj sam već bila umorna više nego kaj me je boljelo a trebalo je stisnut dijete nakon 4 sata trudova non stop :D Meni je još uvijek gorje ić zubaru nego u rađaonu

bjap
    29. Svibanj 2014. 19:23

Volim kad se ovako nađu mame na hrpi koje tješe. Danas sam bila na posljednjoj kontroli, na sasatavljanju povijesti trudnoće i prvi puta na ctg-u. Uglavnom, po mengi sam trudna 41+5, po svim ulrazvucima do sada (osim zadnjeg)  37tt, a po zadnjem ultrazvuku 37+4. Što ej najbolje doktor kad je vidio da sam malo otvorena rekao je da idem odmah na ctg jer ću ovaj vikend već roditi. nije prvi koji mi je to rekao ali ne znači mi to puno. Uglavnom, nije mi bilo svejedno kad je rekao da će to biti ovaj vikend, ne znam šta me više uhvatilo, uzbuđenje ili panika.

Tejuska♡
    29. Svibanj 2014. 19:26

Bjap mora da si jako uzbudena  nadam se da ces uskoro vidjeti svog andela  uhh ovaj vikend ajmee pa to je tu 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

bjap
    29. Svibanj 2014. 19:29

Da, a cijelo vrijeme je termin bio 19.6., pa sad 15.6. Bitno da sam ušla u 38. tjedan. Još imam neke prljave radove u kući u subotu i nadam se da ću to sve stići počistiti, a voljela bih i prozore oprati u ponedjeljak ili utorak. Mislim da je MM više uplašen nego ja, meni to ne pokazuje ali zato kuk svojoj baki 

Tejuska♡
    29. Svibanj 2014. 19:35

I jooj ma super ce sve biti tako je brzo proslo ,, nadam se da ce ti muz biti dobro ;))) jel se ti sta drugacije osjecas ?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

bjap
    29. Svibanj 2014. 20:05

Ma samo sam uzbuđena zadnja dva tjedna otkad mi je jedan drugi doktor rekao da će beba brzo van. Proći će i tebi brzo, shvatiš to tek na kraju. Menije najsporije prolazilo vrijeme od 5.-7. mjeseca, skroz neko dosadno razdoblje.

Tejuska♡
    29. Svibanj 2014. 20:47

Daa znam da bude sada me sve vise i vise panika hvata jos mj. i pol imam  i meni je sredina bila najgora nikako da prode

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

missha
    29. Svibanj 2014. 21:14

:D Ja sam u zadnjoj trudnoći bila na ctg-u u  utorak i na pregledu i veli meni doktor, vidimo se sljedeći ponedjeljak, nebute vi još rodili :D U četvrtak sam rodila :) 38+5 je bilo :D Mene uhvatilo na prepad... Nisam stigla oprat prozore :D Al nije mi bilo ni bitno :D

bjap
    29. Svibanj 2014. 21:59

E da, nikad se ne zna kada će doći taj trenutak.  Bitno sa sam ušla u termin. 

Teya, netko veli da je najdulji zadnji mjesec ali meni eto nije. Eto, možemo laganini skupa paničarit 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.