Vratila se s pregleda...otvorena prst. I voda mljecna pregled za tj dana ako docekam :-D
Vratila se s pregleda…otvorena prst. I voda mljecna pregled za tj dana ako docekam :-D
bitno da je sve ok...sad samo polako i uživaj u iščekivanju
Vratila se s pregleda…otvorena prst. I voda mljecna pregled za tj dana ako docekam :-D
hehehe. tako je i meni bilo jučer na pregledu. 1 prst, asc mliječnost ++, vernix +
i kontrola u opet u utorak ako dočekam
daj zamisli scenu da uletimo u isto vrijeme i krenemo zahtjevat obje stolčić. pa njima bi se tamo vrtilo u glavi
De mi recite Jel normalno nakon pregleda sukrvica malo. Dali to može potrajati cijeli dan ili kako
De mi recite Jel normalno nakon pregleda sukrvica malo. Dali to može potrajati cijeli dan ili kako
da. meni je grgić i prošli tjedan i jučer rekao da mogu tokom dana i slijedeći dan imat sukrvicu, jedino je problem ako baš krv potekne. u tom slučaju da se odmah "nacrtam" u bolnicu
Normalno je i meni je tako na kraju bilo, kad sam isla na pregled svakih tjedan dana. Sukrvica od pregleda do pregleda, doslovno. Taman bi nestalo dan prije novog pregleda i onda opet ista stvar.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji