Panika prije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    01. Lipanj 2014. 10:07

Nema frke ja pomažem koliko mogu, ako netko nešto treba, ja odgovaram ono što znam i nikad ali nikad neću govoriti li la lijepim zamotanima riječima tako da vas utješim, nego ću govoriti tako kako je, meni su tako zamotavali pa sam se poslije razočarala. Istina mi je nekako uvijek bolja!!!

Idony
    01. Lipanj 2014. 10:17

ništa ne treba uljepšavati... trebamo se pripremiti na najgore, a nadati se najboljem ;)

Tina0208
    01. Lipanj 2014. 10:45

cestitke svim novim mamama... meni ostalo jos 8 tjedana....

Laura 21.08.2014 :-*

jolevk
    01. Lipanj 2014. 14:09

cestitke svim novopecenim mamama... =) sad uzivajte u svojim andelima.., ja brojim jos 10dana i nemogu docekati.. =)

marija10
    03. Lipanj 2014. 10:22

Evo ja još uvijek čekam, jedan dan do termina a nikakvih naznaka za porod. Sad mi je već previše svega toga i jedva čekam da rodim!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.