Otvaranje bolovanja radi komplikacija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lila87
    22. Veljača 2020. 09:39

Pozdrav cure, može pomoć ako netko možda ima isto ili slično iskustvo... molila sam ginekologa da mi otvori komplikacije (radi situacije s poslodavcem i opisa posla, da sad ne duljim oko toga) i otvorio mi je na 60 dana. Znam da se većina komplikacija i otvara najprije na 60 dana, međutim zanima me imam li razloga za brigu po isteku tih 60 dana? Hoće li on mene onda pokušat vratit na posao ili se to jednostavno nekako prešutno produžuje? Imam pregled u srijedu, pa čisto da znam barem otprilike što možda mogu očekivati..eto, ako netko ima kakvo iskustvo, sve je dobrodošlo :)

38+4 :)

Lordy
    22. Veljača 2020. 10:41

Produzit ce ti, samo ce napisati drugu dijagnozu.Meni je otvorio komplikacije na racun povracanja isto 60 dana,a na iducem pregledu ce mi produziti pod drugom dijagnozom jer sam u drugom tromjesecju.

URL = https: //lilypie.com]

Lila87
    22. Veljača 2020. 13:30

hvala Lordy! sad mi je ipak lakše kad to čujem.

38+4 :)

• Ivana92
    10. Ožujak 2020. 18:56

Dobra večer. Zanima me kako mora izgledati potvrda sto ide za hazzo za komplikacije za trudnoću? Jer su mi danas rekli da mi nije dobra sto mi je ginekolog dao. Pa vas molim pomoc 

• antonia123
    20. Ožujak 2020. 15:34

Ivana92

Dobra večer. Zanima me kako mora izgledati potvrda sto ide za hazzo za komplikacije za trudnoću? Jer su mi danas rekli da mi nije dobra sto mi je ginekolog dao. Pa vas molim pomoc

Mislis na potvrdu o placi? 
    I da li netko zna, kada se moze dostaviti sva potrebna dokumentacija na hzzo?  Doznake imam, da li nakon 25.og u mjesecu ili se moze i prije? 

2020 👶💙
    03/2023 💔10tt

• Princess89
    11. Rujan 2020. 12:47

Pozdrav svima, zanima me dali za otvaranje komplikacija treba zadnjih 6 platnih lista ili 3? Pročitala sam različite informacije pa me zanima ako tko zna najfriškije :)

• BruNa
    11. Rujan 2020. 14:03

Ja sam nedavno nosila zadnjih 6.

• Princess89
    11. Rujan 2020. 17:25

BruNa

Ja sam nedavno nosila zadnjih 6.

Hvala ti 

Ana Donna
    20. Rujan 2020. 12:16

Bok cure, imam pitanje. Moram ispunit er1 obrazac i nesto mi nije jasno...
    Meni je porodiljni zavrsio 20.08., i sad radim. Medutim trudna sam, jos nisam nikom rekla ali namjeravam kroz sljedeci  Cula sam da trebaju 3 isplate minimalno bit na obrascu da bi opet mogla otvorit komplikacije uz max.naknadu. 
    Jel ce onda u er1 obrazac uci placa za 10 mjesec? 
    Ne razumijem jel trebam raditi do 1.11. ili do 1.12.? 
    Hvala

• dancii2012
    03. Studeni 2020. 19:03

Cure, dali ako sam 5.mjesec imala placu 2000 kn ( pola radnog vremena) a 6,7,8,9,10,11 4200kn  sta oni tu gledaju onda kolika bi mi naknada trebala biti? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.