Hvala mare, mislila sam svakako raditi jos barem 2 mjeseca, koristila sam godišnji kroz 9mjsec, ali firma u kojoj sam tada bila je otišla u stečaj i nije mi isplaćena plaća za 9.mj. Tako da mi u principu treba platna lista od 10 i 11 mj iz nove firme kako bi krajem 12mjeseca ili u 1. Otvorila komplikacije . Samo me zanimalo ulazi li mi i staž vrijeme provedeno na porodiljnom ili bih morala raditi punih 6 mjeseci.
Nazalost gleda ti se prije otvaranja komplikacija jer vec na komplikacijama dajes platne liste... ali tebe to ne mora brinuti za nekog ko ide s porodiljnog pa radot pa na komplikacije i porodiljni ne mora imat za porodiljni 6 platih lista za nas su dovoljne 2 pune ... i u 3 mj rada da imas bar 1 dan ... to je iskljucivo za nekog ko tek ide na komplikacije iliti porodiljni a ne za nekog ko prelazi
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Kako se onda obračuna plaća za mjesec gdje smo do polovice mjeseca radile a od druge polovice krenule na komplikacije? Pola od jednog pola od drugog ili?
Tako je poslodavac daje svoj dio a komplikacije vecinom idu oko 17 do 20 u mjesecu😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Drage mame, obzirom da nisam nikad otvarala bolovanje zbog komplikacija u trudnoći (prva trudnoća) može li neka od vas odgovoriti na pitanja ove neznalice... 🙂🤣
Naime, u svibnju sam koristila GO te mi je od 03.06. (jučer) otvoreno bolovanje zbog komplikacija. Ono što mene zanima je, koji je rok za predaju svih papira kako bi se dobila naknada za bolovanje za lipanj? Negdje sam pročitala da je rok do 5.-og u mjesecu pa me strah da ne zakasnim s predajom.
Predajem li papire na kraju mjeseca (kad dobijem doznake) ili sad uz ovu potvrdu koju sam dobila? Što sve trebam predati osim doznaka, kopije osobne i kartice?
Pliiiiz heeelp me 😅😅
Drage mame, obzirom da nisam nikad otvarala bolovanje zbog komplikacija u trudnoći (prva trudnoća) može li neka od vas odgovoriti na pitanja ove neznalice… 🙂🤣
Naime, u svibnju sam koristila GO te mi je od 03.06. (jučer) otvoreno bolovanje zbog komplikacija. Ono što mene zanima je, koji je rok za predaju svih papira kako bi se dobila naknada za bolovanje za lipanj? Negdje sam pročitala da je rok do 5.-og u mjesecu pa me strah da ne zakasnim s predajom.
Predajem li papire na kraju mjeseca (kad dobijem doznake) ili sad uz ovu potvrdu koju sam dobila? Što sve trebam predati osim doznaka, kopije osobne i kartice?
Pliiiiz heeelp me
za naknadu za lipanj moras iduci mjesec do 5.-og otic na zdrastveno i tamo predat doznake, kopiju kartice i prosjek placa koje ti poslodavac daje(mislim da se to zove R1 orbazac)
[/url
Drage mame, obzirom da nisam nikad otvarala bolovanje zbog komplikacija u trudnoći (prva trudnoća) može li neka od vas odgovoriti na pitanja ove neznalice… 🙂🤣
Pliiiiz heeelp me
za naknadu za lipanj moras iduci mjesec do 5.-og otic na zdrastveno i tamo predat doznake, kopiju kartice i prosjek placa koje ti poslodavac daje(mislim da se to zove R1 orbazac)
Hvala ti puno na info ❤️
Pokušaj saznati mail na koji možeš poslati dokumentaciju da ne hodaš svaki mjesec bezveze.
I početnu papirologiju i doznake za svaki mjesec sam slala na pisarnica-split@hzzo.hr jer sam u Splitu.
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Pokušaj saznati mail na koji možeš poslati dokumentaciju da ne hodaš svaki mjesec bezveze.
I početnu papirologiju i doznake za svaki mjesec sam slala na pisarnica-split@hzzo.hr jer sam u Splitu.
Svakako sam mislila pitati za mail jer mi je tako puno lakše, dosta dugo sam radila i sad mi se stvarno neda stalno hodati i nositi te papire ako mogu to riješiti na način da je meni lakše i manje torture i vozikanja okolo 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji