Jedino bi ti bilo dobro da si u početku se dogovorila sa poslodavcem da iskoristis godisnji za 2019 pa otvoris komplikacije. Opet skola je specifican slucaj i ovisi na kojem si radnom mjestu...
Jaivanpa zvala sam hzzo, meni je razlika velika raditi kad je nastava i kad nije, tu je još uključen fizičkibrad i rad u bolnici. A imam godine plus dijagnozu, tako da tu nema ništa sumljivo. Ali čula sam i ja da se ne preporučuje, iako neke žene to znaju raditi zbog razlike u plaći i zbog regresa. Taman čekam da vidim što će mi reći s hzzo-a.
Evo žena mi kaže da se mogu vratiti, da su im bitne zadnje 2 uplate na R1.
Nakon konzultacije sa ginekologom izgleda da sam samo ovaj 5 mj na bolovanju koje je on otvorio . pa me samo zanima dal placu za 5 mj isplaćuje Hzzo il poslodavac ?? posto mi je malo nejasno ..
Hvala
Cek kako mislis samo ovaj mjesec? Ovisi to koja je sifra bolovanja A0, ili ti je otvorio komplikacije... Ako je A0 onda ces dobiti placu od poslodavca, ako je otvorio komplikacije onda ces od Hzzo dobiti naknadu... Npr do 4.5. Radis i do tog datuma dobijes od poslodavca, a od 5.5. Ako otvorim komplikacije onda dobivas od hzzo. Budi malo preciznija pa cu gi objasniti
e iskreno nisam sigurna moram pogledat u papir koji sam dobila .. slikam cim dodem doma
pa posaljem
al mislim da je samo bolovanje .. da nisu komplikacije
Šifra ti je G0, znači da si na komplikacijama (21dan) koje HZZ-O pokriva 100%.
Sortiraj odgovore
Najstariji