Otvaranje bolovanja radi komplikacija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jaivanpa
    08. Svibanj 2019. 12:30

Jedino bi ti bilo dobro da si u početku se dogovorila sa poslodavcem da iskoristis godisnji za 2019 pa otvoris komplikacije. Opet skola je specifican slucaj i ovisi na kojem si radnom mjestu... 

Nasty
    08. Svibanj 2019. 12:33

Jaivanpa zvala sam hzzo, meni je razlika velika raditi kad je nastava i kad nije, tu je još uključen fizičkibrad i rad u bolnici. A imam godine plus dijagnozu, tako da tu nema ništa sumljivo. Ali čula sam i ja da se ne preporučuje, iako neke žene to znaju raditi zbog razlike u plaći i zbog regresa. Taman čekam da vidim što će mi reći s hzzo-a. 

Nasty
    08. Svibanj 2019. 12:34

Ja na žalost nisam mogla čekat kolektivni godišnji. 

Nasty
    08. Svibanj 2019. 12:40

Evo žena mi kaže da se mogu vratiti, da su im bitne zadnje 2 uplate na R1. 

09. Svibanj 2019. 11:42

Nakon konzultacije sa ginekologom izgleda da sam samo ovaj 5 mj na bolovanju koje je on otvorio . pa me samo zanima dal placu za 5 mj isplaćuje Hzzo il poslodavac ?? posto mi je malo nejasno .. 
    Hvala 

Jaivanpa
    09. Svibanj 2019. 12:26

Cek kako mislis samo ovaj mjesec? Ovisi to koja je sifra bolovanja A0, ili ti je otvorio komplikacije... Ako je A0 onda ces dobiti placu od poslodavca, ako je otvorio komplikacije onda ces od Hzzo dobiti naknadu... Npr do 4.5. Radis i do tog datuma dobijes od poslodavca, a od 5.5. Ako otvorim komplikacije onda dobivas od hzzo. Budi malo preciznija pa cu gi objasniti

09. Svibanj 2019. 12:38

e iskreno nisam sigurna moram pogledat u papir koji sam dobila .. slikam cim dodem doma 
    pa posaljem 

09. Svibanj 2019. 12:38

al mislim da je samo bolovanje .. da nisu komplikacije 

09. Svibanj 2019. 12:58
    Lucy_
    09. Svibanj 2019. 16:10

MaybeBaby

al mislim da je samo bolovanje .. da nisu komplikacije

Šifra ti je G0, znači da si na komplikacijama (21dan) koje HZZ-O pokriva 100%.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.