Uskoro ce mi doktorica otvoriti bolovanje radi komplilkacija.
Prije 15 dana sam otvorila obrt, a prije toga sam imala radni odnos u drugoj firmi.
Kako ce mi se gledati iznos za komlikacije i porodiljni?
Bas sam pogodila vrijeme kad da dam otkaz i pokrenem vlastiti biznis 🙉
Pozdrav, prvi se put susrecem s ovom situacijom pa ne razumijem bas nista sto se tice tih komplikacija. Imam samo godinu radnog staza, odnosno stručnog osposobljavanja, sada sam zaposlena kao pripravnik na 6 mj, od čega radim 3 mj. Trudna sam 16 tj, zatrudnila sam taman malo prije pocetka rada..prva trudnoća. Posto imam problema, imam nesnosljive alergije, astmu...a na poslu sam tome izložena. Razmisljam o tim komplikacijama tj.samo se raspitujem, sto su one, kolika ce mi biti placa(ako je sad 5 tis), ako bi sada sa 3.mj rada isla na komplikacije, na koliko dugo se one otvaraju? Kako onda nastaviti pripravnicki..? S tim da mi je stalni posao siguran ali mora proci taj pripravnicki, a kako ako odem na kompl? Dali se s tim gubi sto....radni dani? Ako mi itko moze nesto vise reci bila bih jako zahvalna. Help.
Nitko nista? Samo me zanima mogu li kao pripravnik otvarati komplikacije u trudnoci i sto ce se dogoditi sa pripravnickim? Radim 3.mj, a pripravnicki mi traje 6 mj.
Nitko nista?Samo me zanima mogu li kao pripravnik otvarati komplikacije u trudnoci i sto ce se dogoditi sa pripravnickim? Radim 3.mj, a pripravnicki mi traje 6 mj.
mislim da možeš otić na čuvanje ako imaš 12 mj neprekidnog staža, ne znam dal si pročitala na ovoj temi sve ali evo ti jedan link http://smile4me.net/zakoni-i-prava/bolovanje-zbog-komplikacija-u-trudnoci/
Pozdrav. Imam jedno pitanje. Znaci, ginekolog će mi otvoriti bolovanje, odnosno komplikacije od 2.5 pa me zanima kaj dobijem od njega? Jer znam da se doznake nose za prethodni mjesec. Onda ću ih nosit u 6 za 5.a sad dobim onu potvrdu o privremenoj nesposobnosti za rad ili? Hvalaa
Pozdrav. Imam jedno pitanje. Znaci, ginekolog će mi otvoriti bolovanje, odnosno komplikacije od 2.5 pa me zanima kaj dobijem od njega? Jer znam da se doznake nose za prethodni mjesec. Onda ću ih nosit u 6 za 5.a sad dobim onu potvrdu o privremenoj nesposobnosti za rad ili? Hvalaa
Točno, dobije se potvrda o nesposobnosti za rad, a doznake se nose do kraja mjeseca u firmu i mislim do 5og idući mjesec na hzzo, barem sam ja tako..
A doznake se nose do 5u mj za protekli mjesec? :)
Da, na hzzo...jednom sam zaboravila pa me gospođa s hzzo zvala da nisam predala doznake😂 i dala mi rok iduće jutro😅
Nitko nista?Samo me zanima mogu li kao pripravnik otvarati komplikacije u trudnoci i sto ce se dogoditi sa pripravnickim? Radim 3.mj, a pripravnicki mi traje 6 mj.
mislim da možeš otić na čuvanje ako imaš 12 mj neprekidnog staža, ne znam dal si pročitala na ovoj temi sve ali evo ti jedan linkhttp://smile4me.net/zakoni-i-prava/bolovanje-zbog-komplikacija-u-trudnoci/
Hvala lijepa 😊 pepe1907
Pozdrav, Može li mi netko potvrditi da naknada za komplikacije ne ulazi naknadu.
Sortiraj odgovore
Najstariji