Pozdrav, Može li mi netko potvrditi da naknada za komplikacije ne ulazi naknadu.
Pozdrav. Ne razumijem pitanje
Pozdrav. Zanima me jedna stvar. Ako meni ginekolog otvara b.o,koliki je rok da donesem izvješće o privremenoj nesposobnosti za rad.?jer idem sam na početku mj. S 2.5.hvala.:)
Pozdrav. Zanima me jedna stvar. Ako meni ginekolog otvara b.o,koliki je rok da donesem izvješće o privremenoj nesposobnosti za rad.?jer idem sam na početku mj. S 2.5.hvala.:)
Taj rok ovisi o firmi, nekome to ni ne treba. Ja za svako bolovanje moram donijeti tu potvrdu u roku od 3 dana, tj ja ju mogu samo poslikati i mailati.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Taj rok ovisi o firmi, nekome to ni ne treba. Ja za svako bolovanje moram donijeti tu potvrdu u roku od 3 dana, tj ja ju mogu samo poslikati i mailati.
Znači, ako ostanem doma 1. 5 mogu donijet odmah 2?odnosno rok je 3 dana? :)
Znači, ako ostanem doma 1. 5 mogu donijet odmah 2?odnosno rok je 3 dana? :)
Ako si od 2.5. Znaci od onda u roku 3 dana trebas predat u firmu tu potvrdu. Ako oni to traze, naravno.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ugl.gin daje doznake krajem mjeseca, meni je inaće plaća oko 5og-7og pa čim ih dobijem nosim u firmu,a u hzzo do 5. u mjesecu
Pozdrav drage moje. Evo ovako posto moj radni staz nije u kontinuitetu nego je sa prekidama,vidim da u dvije godine u slucaju komlikacija trebala bi imati 12 mjeseci ako se ne varam (slobodno me ispravite ako sam u pogresci).
Sad mene zanima koliko zadnjih platnih lista moram priloziti hzzo?
Ne prilazes platne liste, vec R1 obrazac koji ti izdaju u firmi, na kojem se nalazi zadnjih 6 placa isplacenih do mjeseca u kojem se nastupilo bolovanje.
Hvala draga 😘
2018 g.,prvi MPO- uspjeh od prve i djevojčica sada od skoro 3 godine
26.11.2021 (danas) transfer dvije stanice…
17 dt Beta 482.0
19 dt Beta 677.0
21 dt Beta 856
Pozdrav😊,
Molila bih jednu informaciju.Otvorene su komplikacije prije nekih 10tak dana.Dr.je na potvrdi o nesposobnosti za rad pisao trajanje bolovanja 60 dana,mene sad zanima sto nakon tog isteka moram napraviti da mi se nastave komplikacije?Ima li to ikakve veze?Na posao se vracati ne mogu.Bo mi je otvoreno radi prethodnih spontanih i krvarenja u trudnoci,a inace radi se o poslu s kiselinama.
Pozdrav😊,
Molila bih jednu informaciju.Otvorene su komplikacije prije nekih 10tak dana.Dr.je na potvrdi o nesposobnosti za rad pisao trajanje bolovanja 60 dana,mene sad zanima sto nakon tog isteka moram napraviti da mi se nastave komplikacije?Ima li to ikakve veze?Na posao se vracati ne mogu.Bo mi je otvoreno radi prethodnih spontanih i krvarenja u trudnoci,a inace radi se o poslu s kiselinama.
Mislim da možeš zanemariti to što ti piše predviđeno trajanje 60 dana. Tvoj gin će ti vjerojatno davati doznake za komplikacije dok ne otvoriš porodiljni.
Pozdrav😊,
Mislim da možeš zanemariti to što ti piše predviđeno trajanje 60 dana. Tvoj gin će ti vjerojatno davati doznake za komplikacije dok ne otvoriš porodiljni.
I meni bi to bilo logično.Otvorene su mi komplikacije po preporuci privatnog gin.
Mislila sam vec da se mora ici na nekakve komisije🙆
Sortiraj odgovore
Najstariji