Otvaranje bolovanja radi komplikacija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Svibanj 2018. 16:23

Bulbi91

LilyVanily

Bulbi91

Pozdrav😊,
    Molila bih jednu informaciju.Otvorene su komplikacije prije nekih 10tak dana.Dr.je na potvrdi o nesposobnosti za rad pisao trajanje bolovanja 60 dana,mene sad zanima sto nakon tog isteka moram napraviti da mi se nastave komplikacije?Ima li to ikakve veze?Na posao se vracati ne mogu.Bo mi je otvoreno radi prethodnih spontanih i krvarenja u trudnoci,a inace radi se o poslu s kiselinama.

Mislim da možeš zanemariti to što ti piše predviđeno trajanje 60 dana. Tvoj gin će ti vjerojatno davati doznake za komplikacije dok ne otvoriš porodiljni.

I meni bi to bilo logično.Otvorene su mi komplikacije po preporuci privatnog gin.
    Mislila sam vec da se mora ici na nekakve komisije🙆

Njima to tak povuce,  60 dana, ali o ginekologu ovisi da li ce te nakon toga nastaviti drzati na bolovanju. Obzirom na prirodu posla i situaciju,  mislim da nemaa brige. Na komisiju se ne ide vec godinama.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bulbi91
    01. Svibanj 2018. 16:34

ProudMomy

Bulbi91

LilyVanily

Bulbi91

Pozdrav😊,
    Molila bih jednu informaciju.Otvorene su komplikacije prije nekih 10tak dana.Dr.je na potvrdi o nesposobnosti za rad pisao trajanje bolovanja 60 dana,mene sad zanima sto nakon tog isteka moram napraviti da mi se nastave komplikacije?Ima li to ikakve veze?Na posao se vracati ne mogu.Bo mi je otvoreno radi prethodnih spontanih i krvarenja u trudnoci,a inace radi se o poslu s kiselinama.

Mislim da možeš zanemariti to što ti piše predviđeno trajanje 60 dana. Tvoj gin će ti vjerojatno davati doznake za komplikacije dok ne otvoriš porodiljni.

I meni bi to bilo logično.Otvorene su mi komplikacije po preporuci privatnog gin.
    Mislila sam vec da se mora ici na nekakve komisije🙆

Njima to tak povuce, 60 dana, ali o ginekologu ovisi da li ce te nakon toga nastaviti drzati na bolovanju. Obzirom na prirodu posla i situaciju, mislim da nemaa brige. Na komisiju se ne ide vec godinama.

Hvala.Onda nemam brige☺

Baby.nb1
    02. Svibanj 2018. 17:26

Pozdrav svima! 

Imam pitanje. Otvoreno mi je bolovanje radi komplikacija u trudnoci sa 30.04. sto znaci da to je to bolovanje u 4.mj. bilo jedan dan. Receno mi je da jedan primjerak ide poslodavcu, a drugi moram nositi na hzzo. E sad, sto mislite da li mi se uopce isplati nositi papire za naknadu za taj jedan dan 4 mj. ili da  jednostavno sve papire vezano za naknadu predam na kraju 5.mj. kad dobijem nove doznake za taj mjesec?

url=https://lilypie.com]

02. Svibanj 2018. 17:30

Baby.nb1

Pozdrav svima!

Imam pitanje. Otvoreno mi je bolovanje radi komplikacija u trudnoci sa 30.04. sto znaci da to je to bolovanje u 4.mj. bilo jedan dan. Receno mi je da jedan primjerak ide poslodavcu, a drugi moram nositi na hzzo. E sad, sto mislite da li mi se uopce isplati nositi papire za naknadu za taj jedan dan 4 mj. ili da jednostavno sve papire vezano za naknadu predam na kraju 5.mj. kad dobijem nove doznake za taj mjesec?

Imala sam slicnu situaciju,  bolovanje mi je otvoreno sa 30.10.2017. Doznake za 10. I 11.mj sam predala zajedno jer nisam uspjela ni potvrdu o placi iz firme dobiti do 5.11. koji je bio zadnji datum da bi usla u obracun i isplatu u 11.mj. Radilo se samo o 2 dana pa mi je bilo svejedno.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Baby.nb1
    02. Svibanj 2018. 17:32

ProudMomy

Baby.nb1

Pozdrav svima!

Imam pitanje. Otvoreno mi je bolovanje radi komplikacija u trudnoci sa 30.04. sto znaci da to je to bolovanje u 4.mj. bilo jedan dan. Receno mi je da jedan primjerak ide poslodavcu, a drugi moram nositi na hzzo. E sad, sto mislite da li mi se uopce isplati nositi papire za naknadu za taj jedan dan 4 mj. ili da jednostavno sve papire vezano za naknadu predam na kraju 5.mj. kad dobijem nove doznake za taj mjesec?

Imala sam slicnu situaciju, bolovanje mi je otvoreno sa 30.10.2017. Doznake za 10. I 11.mj sam predala zajedno jer nisam uspjela ni potvrdu o placi iz firme dobiti do 5.11. koji je bio zadnji datum da bi usla u obracun i isplatu u 11.mj. Radilo se samo o 2 dana pa mi je bilo svejedno.

Tako sam i pretpostavljala. A jel onda nosim potvrdit ovaj primjerak za hzzo neovisno o naknadi ili da nosim sve skupa na kraju 5.mj?

02. Svibanj 2018. 17:56

Baby.nb1

ProudMomy

Baby.nb1

Pozdrav svima!

Imala sam slicnu situaciju, bolovanje mi je otvoreno sa 30.10.2017. Doznake za 10. I 11.mj sam predala zajedno jer nisam uspjela ni potvrdu o placi iz firme dobiti do 5.11. koji je bio zadnji datum da bi usla u obracun i isplatu u 11.mj. Radilo se samo o 2 dana pa mi je bilo svejedno.

Tako sam i pretpostavljala. A jel onda nosim potvrdit ovaj primjerak za hzzo neovisno o naknadi ili da nosim sve skupa na kraju 5.mj?

Ma nemas im kaj nosit,  ne potvrdjuju oni nista,  njima ostavljas taj jedan primjerak i mozes im slobodno odnijet sve zajedno i bok. Sve ce ti zajedno i isplatit.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Baby.nb1
    02. Svibanj 2018. 18:05

ProudMomy

Baby.nb1

ProudMomy

Baby.nb1

Pozdrav svima!

Ma nemas im kaj nosit, ne potvrdjuju oni nista, njima ostavljas taj jedan primjerak i mozes im slobodno odnijet sve zajedno i bok. Sve ce ti zajedno i isplatit.

Ok! Hvala puno, puno! <3

pepe1907
    05. Svibanj 2018. 19:31

ja sam nosila jer sam sa 25.4 otvorila bolovanje...sad mw baš zanima kolku ću plaću dobit

• MeriS
    07. Svibanj 2018. 13:56

Pozdrav,nadam se da mi netko može pomoći s informacijama prije nego li se odem službeno raspitati.
    Naime,već duže vrijeme radim na određeno,trenutno mi ugovor traje jos nekoliko mjeseci,do 20.8.,a porodiljni bi mi trebao početi s 23.9. 
    Zna li netko kakva su mi prava ako odem na komplikacije tijekom trajanja ugovora,a kakva ako mi se prekine ugovor na 10ak dana te s 1.9. budem primljena bez natječaja na 60 dana? :)

• vesna1vukelic2
    16. Svibanj 2018. 14:38

Pozdrav, danas sam bila kod ginekologa i otvorila bolovanje s 19.5. dakle tu potvrdu nosim na posao i u hzzo.
    Kad doznake dižem? I dali doznake mogu dignuti neovisno koji je ginekolog taj dan jer moj radi samo srijedom?! 
    Doznake za 5.mj dižem sad krajem ovog mjeseca?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.