Pozdrav, danas sam bila kod ginekologa i otvorila bolovanje s 19.5. dakle tu potvrdu nosim na posao i u hzzo.
Kad doznake dižem? I dali doznake mogu dignuti neovisno koji je ginekolog taj dan jer moj radi samo srijedom?!
Doznake za 5.mj dižem sad krajem ovog mjeseca?
Potvrdu nosis samo u firmu, ne u Hzzo.
Doznake za 5.mj podignut ces nakon 25. u mjesecu, od prilike, a na Hzzo ces ih predati nakasnije do 5. sljedeceg mjeseca.
Ako tvoj ginic radi samo srijedom, sigurno postoji netko tko ga u medjuvremenu mijenja, pa ces po doznake moci otici i kod zamjene.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dali su mi dvije potvrde i rekli da jedna ide poslodavcu a druga na HZZO.
On samo srijedom radi u ambulanti inače je drugim danima na odjelu.
Ok hvala. Jel se ono najksnnajk do 28.u mj dižu doznake?
Dali su mi dvije potvrde i rekli da jedna ide poslodavcu a druga na HZZO.
On samo srijedom radi u ambulanti inače je drugim danima na odjelu.
Ok hvala. Jel se ono najksnnajk do 28.u mj dižu doznake?
Hzzo ne treba potvrda. Bez veze ces ici, al kako zelis.
Mozes ti doznake dici i 30. Ali radi se o tome do kada ih trebas predat u firmu, zbog obracuna placa.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozdrav svima!
Procitala sam sve postove ali nisam naisla na sličan slucaj, pa ako netko zna lijepo bih molila za savjet.
Od sredine ozujka imam otvorene komplikacije i otada primam max iznos naknade. Obzirom da nemam ugovor za stalno a sada bih ga mozda mogla dobiti ukoliko se vratim na posao, razmisljam da zatvorim komplikacije i vratim se na posao. Nije da se osjecam najbolje i da mi se vraca, narocito sad kad ce poceti vrucine, ali ako hoću da me radno mjesto poslje porodiljnog ceka, nemam bas nekog izbora. Pokusala bih odraditi barem mjesec, dva, iskoristila bih mj. dana godisnjeg i ako se ne bih dobro osjecala otvorila bih opet komplikacije. Obzirom da bih tad opet trebala R1 sa zadnjih 6 neto placa, da li bi mi max naknada bila umanjena zbog 2,5 mj komplikacija unutar tih 6 mj.? Placa mi je 4600kn, a termin mi je pocetkom 11. mj.
Pozdrav svima!
Procitala sam sve postove ali nisam naisla na sličan slucaj, pa ako netko zna lijepo bih molila za savjet.
Od sredine ozujka imam otvorene komplikacije i otada primam max iznos naknade. Obzirom da nemam ugovor za stalno a sada bih ga mozda mogla dobiti ukoliko se vratim na posao, razmisljam da zatvorim komplikacije i vratim se na posao. Nije da se osjecam najbolje i da mi se vraca, narocito sad kad ce poceti vrucine, ali ako hoću da me radno mjesto poslje porodiljnog ceka, nemam bas nekog izbora. Pokusala bih odraditi barem mjesec, dva, iskoristila bih mj. dana godisnjeg i ako se ne bih dobro osjecala otvorila bih opet komplikacije. Obzirom da bih tad opet trebala R1 sa zadnjih 6 neto placa, da li bi mi max naknada bila umanjena zbog 2,5 mj komplikacija unutar tih 6 mj.? Placa mi je 4600kn, a termin mi je pocetkom 11. mj.
Tako je, morat ces ponovo vaditi r1 obrazac za zadnjih 6 placa, utjecat ce ti na visinu naknade.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozdrav svima!
Tako je, morat ces ponovo vaditi r1 obrazac za zadnjih 6 placa, utjecat ce ti na visinu naknade.
Hvala ti! Zvala sam hzzo pa mi je zena nesto govorila kao nema primjena ako se otvore komplikacije ponovno unutar 2 mj., ali nije mi bas bila jasna. A i pocela mi je da su to kalkulacije. Ja bih sad trebala znati da li ce za 2, 3 mj. biti sve ok i da li cu trebati otvarati ponovno komplikacije ili ne. Zovem da pitam cisto da provjerim opcije a dobim po nosu da kalkuliram. 🤔
Pozdrav svima!
Hvala ti! Zvala sam hzzo pa mi je zena nesto govorila kao nema primjena ako se otvore komplikacije ponovno unutar 2 mj., ali nije mi bas bila jasna. A i pocela mi je da su to kalkulacije. Ja bih sad trebala znati da li ce za 2, 3 mj. biti sve ok i da li cu trebati otvarati ponovno komplikacije ili ne. Zovem da pitam cisto da provjerim opcije a dobim po nosu da kalkuliram. 🤔
A da, malo ti oni jesu skepticni s tim, kao i s promjenom posla i sl. Jer misle da svi nesto muljamo.
Zato je najbolja varijanta kad jednom odes na komplikacije vise se vracat na posao, ali ovo je takva situacija, kada si prisiljena razmisljati dugorocnije, odnosno hoces li imati posao kada ces se trebati vratiti ili neces. U svakom slucaju, sretno!
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
🤗Jel zna netko hoce li komplikacije biti sutra ili pon?
Prvi put ih ovaj mj.dobivam pa nisam bas upucena🙈.
Vjerojatno sutra, jer je poroduljni krenuo vec danas, a inace ide dan prije komplikacija.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Vjerojatno sutra, jer je poroduljni krenuo vec danas, a inace ide dan prije komplikacija.
Ajde super😊.Hvala na info😁
Sortiraj odgovore
Najstariji