http://www.24sata.hr/sudbine/rodila-se-bez-maternice-ali-je-cudom-postala-majka-blizanki-404340
curke jeste citale ovo?? sve super i sve 5,al rodila se bez maternice,a onda su joj ipak otkrili sicusnu...o Boze pa moramo poludit kad citamo takve izjave novinara...
Laura 21.08.2014 :-*
Joj ja cu poludit danas. Ova moja nije oka sklopila do sad, a spava joj se. Nemrem ju spustit iz ruku odmah vristi. Cijelo vrijeme mi visi na rukama. Evo me upravo kraj nje u sobi u trecem pokusaju spavanja i stalno se vrti. Vristat cu od muke
Joj ja cu poludit danas. Ova moja nije oka sklopila do sad, a spava joj se. Nemrem ju spustit iz ruku odmah vristi. Cijelo vrijeme mi visi na rukama. Evo me upravo kraj nje u sobi u trecem pokusaju spavanja i stalno se vrti. Vristat cu od muke
joj vristi...bit ce ti lakse..
znam kako ti je...
Laura 21.08.2014 :-*
Haha muke sa spavanjem moja se nocas meskoljila cijelu noc nikako se naspavat, jel zaspala kokolina?
ja mislim da se one dvije jos bore.. heheh
Haha muke sa spavanjem moja se nocas meskoljila cijelu noc nikako se naspavat, jel zaspala kokolina?
Hehe, bas si pogodilaTina . Vidite da se ne javljam i znate odmah kaj je
. Joj zaspla je tek prije nekih 45min i sad se probudila. Bar nesto. Al ima mi laganu temp 37,5. Tak da pretpostavljam da je od zubica. Strasno ju muce
zebrica
A kak nam klinci budu rasli bude opća i po drugim forumima :) zac kak ste mi vi?
nego...što se spavanja tiče...i moja curka je noćas nemirna bila...da nije to zbog punog mjeseca?
A kak nam klinci budu rasli bude opća i po drugim forumima :) zac kak ste mi vi?
nego…što se spavanja tiče…i moja curka je noćas nemirna bila…da nije to zbog punog mjeseca?
evo da se javim dok mi curka spava :) dobro smo, imali smo prvih tjedan dana velikih problema s dojenjem, već sam pisala u temi problemi s dojenjem :( ali sada je sve kako treba, uspjeli smo se rješiti zastoja mlijeka i izbjegli za dlaku upalu i antibiotike, ali sve zahvaljujući neizmjernoj volji i želji za dojenjem... naravno pomogli su i patronažna i dragi s masiranjem i svakodnevnim neumornim izdajanjem i razbijanjem tih kvrgi koje su se samo stvarale i stvarale... napokon je i nakon par dana borbe i Mila krenula sisati kako treba i počela je dobivati super na težini, dobila je u dva tjedna 400g :) sada samo dojim i ne izdajam se više, tako da nam ni bočica više ne treba... obavili smo više manje ove bitne ljude koji su došli vidjeti Milu, sad još ostale neke frendice i to je to za sad... u utorak imam prvi pregled kod pedijatra, baš me zanima što će reći :) nadam se najboljem... Mila spava ok, ovisi kako koji dan, po noći čak zna 4-5h u komadu, tako da se i ja odmorim... sorry na dugom postu, ali ne stignem svaki dan pratiti što se tu događa... nadam se da ste ti i Lotte isto dobro :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji