Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    03. Veljača 2015. 11:12

Tina0208
    03. Veljača 2015. 11:31

http://www.24sata.hr/sudbine/rodila-se-bez-maternice-ali-je-cudom-postala-majka-blizanki-404340

curke jeste citale ovo?? sve super i sve 5,al rodila se bez maternice,a onda su joj ipak otkrili sicusnu...o Boze pa moramo poludit kad citamo takve izjave novinara...

Laura 21.08.2014 :-*

Kokolina
    03. Veljača 2015. 13:32

Joj ja cu poludit danas. Ova moja nije oka sklopila do sad, a spava joj se. Nemrem ju spustit iz ruku odmah vristi. Cijelo vrijeme mi visi na rukama. Evo me upravo kraj nje u sobi u trecem pokusaju spavanja i stalno se vrti. Vristat cu od muke 

Pilici
    03. Veljača 2015. 14:13

Haha muke sa spavanjem moja se nocas meskoljila cijelu noc nikako se naspavat, jel zaspala kokolina?

zebrica

Tina0208
    03. Veljača 2015. 14:23

ja mislim da se one dvije jos bore.. heheh 

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    03. Veljača 2015. 14:30

A kak nam klinci budu rasli bude opća i po drugim forumima :) zac kak ste mi vi?
    nego...što se spavanja tiče...i moja curka je noćas nemirna bila...da nije to zbog punog mjeseca?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.