Ocito su nam nocas svi bili nemirni..moj je stalno trazio cicu,valjda 5-6 puta,a bas sam se neki dan hvalila kaj lijepo spava..valjda takvo vrijeme...
Pa tak je i moja...i onda zaspe,ja ju stavim u kinderbet i ona opet počne...a oči širom otvorene i ona budna ko da nije noć...a i sad mi je sva nela aktivna pa se nadam da će sad po noći možda lijepo spavat
I moje dijete napokon zaspalo baš danas neće da spava,ali uz bocu, već sat spava divota inače evo ga za pola sata :-)
Eh par dana je moja malena uzas nece spavat po danu samo na rukama i to po par min.,uzas nista nestignem od nje rucak skuham i to jedva
.,.,ovi moji decki ako nastavi tako mala izludit ce samnom sto god me pitaju ja vicem
.,bas mi ih je zao
.,.,kad dode muz onda probam nesto nabrzinu ispeglat ili napravit
.,,poslje kad zavrsim idem ucit sa ovim starijim i ako stignem malo pomazit srednjeg.,.,.eh a kad sam se sa muzem pomazila e o tome smo poceli samo sanjati
.,.ha ha ha ha
Moj frajerčić je spavao od ponoći do 4 i 15, pojeo na sisi što sam imala par kapi jedno deset minuta pa spavao od 4 i 45 do 7. Nisam se dugo tako naspavala, ali spava sve duže i duže... čak i po pet sati, po danu je malo problem, nekada je budan od 7 ujutro do 15 sati popodne-muči ga kakanje. Sada spava dva sata! A grimase su mu za rastopiti se pa ne mogu ga prestati gledati...
ha ha ha cure moje .,.,moj muz je neki dan rekao da vise nema zenu
.,.,.
Sortiraj odgovore
Najstariji