Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    medsr
    03. Veljača 2015. 14:51

Ocito su nam nocas svi bili nemirni..moj je stalno trazio cicu,valjda 5-6 puta,a bas sam se neki dan hvalila kaj lijepo spava..valjda takvo vrijeme...

cloudy
    03. Veljača 2015. 15:05

Pa tak je i moja...i onda zaspe,ja ju stavim u kinderbet i ona opet počne...a oči širom otvorene i ona budna ko da  nije noć...a i sad mi je sva nela aktivna pa se nadam da će sad po noći možda lijepo spavat

Lilly6
    03. Veljača 2015. 15:11

I moje dijete napokon zaspalo baš danas neće da spava,ali uz bocu, već sat spava divota inače evo ga za pola sata :-)

antonio
    03. Veljača 2015. 15:47

Eh par dana je moja malena uzas nece spavat po danu samo na rukama i to po par min.,uzas nista nestignem od nje rucak skuham i to jedva.,.,ovi moji decki ako nastavi tako mala izludit ce samnom sto god me pitaju ja vicem.,bas mi ih je zao.,.,kad dode muz onda probam nesto nabrzinu ispeglat ili napravit .,,poslje kad zavrsim idem ucit sa ovim starijim i ako stignem malo pomazit srednjeg.,.,.eh a kad sam se sa muzem pomazila e o tome smo poceli samo sanjati.,.ha ha ha ha

Igorovabebica
    03. Veljača 2015. 15:58

Moj frajerčić je spavao od ponoći do 4 i 15, pojeo na sisi što sam imala par kapi jedno deset minuta pa spavao od 4 i 45 do 7. Nisam se dugo tako naspavala, ali spava sve duže i duže... čak i po pet sati, po danu je malo problem, nekada je budan od 7 ujutro do 15 sati popodne-muči ga kakanje. Sada spava dva sata! A grimase su mu za rastopiti se pa ne mogu ga prestati gledati...

cloudy
    03. Veljača 2015. 16:25

Ja mislim da ću ja danas maženje s dragim odradit :)  bar se nadam :)

antonio
    03. Veljača 2015. 16:29

ha ha ha cure moje .,.,moj muz je neki dan rekao da vise nema zenu .,.,.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.