Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    03. Veljača 2015. 10:05

Mi smo Lotte dudu dali u petak jet ju nikak nismo uspjeli smirit...i sve se nekak nadam da ćemo ju uspjet eliminirat prije nego je postane jako svjesna...ak ne...bude duda na dalek put otišla...
    curke koje su nedavno rodile...kak s babinjem i gostima napredujete?

mmama2
    03. Veljača 2015. 10:11

P nikad nikad dudu nije prihvatio, i danas cucla palac, a D je kao bi - ne bi sa dudom i uspije ju u ustima zadržat možda min dvije ali kada ispadne ili ju pljune  draži su mu srednji i prstenjak za cuclanje.. i pankić moj mali presladak mi je tako pa ga neću ni forsat da ne cucla.. uvijek mi je draže sve drugo osim silikona i gume i plastike.. ako ga palčić ili prstić umiri neka mu je.. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.