Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    medsr
    17. Veljača 2015. 11:33

Hvala cure😙

cloudy
    17. Veljača 2015. 11:42

Joj Dada... taj krezubi smijeh... moja curka se već 2 tjedna redovno smije i to me svaki put rastopi...pogotovo kad tata dođe s posla, uzme ju da se pomaze, a ona baci osmijeh :D ma predivno :D
    nego... jel ima tko ovaj sling http://www.magicbaby.hr/oprema-za-bebe/za-mame-hr/marame-za-nosenje/babymoov-sling-marama-za-nosenje-beba.html 
    odnosno zanima me dal se to čudo dobije složeno ili se mora slagati i kolko je to komplicirano?
    planiramo u zg nekad u 3 mj pa bi si odmah i neku nosiljku uzela al da je praktična... prvenstveno će mi trebati u 6 mj.. mala će tad imati 5 mjeseci... dolaze nam frendovi iz švedske pa ih planiramo na plitivce voditi, pa mi treba nešto ili sling ili mei tai za nošenje tada... znam da je mei tai od kad bebica samostalno može glavu držati pa ne znam ni sama šta kupiti i odabrati

cloudy
    17. Veljača 2015. 11:44

plus imaju još i ove http://www.magicbaby.hr/oprema-za-bebe/za-mame-hr/nosiljke/   pa sad ako ima ko koju pametnu ideju/savjet dobrodošlo je :D jer ako ću čekati još koji tjedan lova će se potrošiti pa neće biti za nosiljku 

Nalah
    17. Veljača 2015. 12:37

cloudy,ja sam dosta kod njih kupovala u Avenue Mallu i žene su prefine,predrage i pretrgnu se da pomognu,tako da ako misliš da nećeš znati sama,vjerujem da će ti one to složiti i pokazati kak ide za dalje.Ja sam dobila dvije od sestrične,jedna je tvrđa,a druga kao marama,ali iskreno još ih nisam ni otvorila

Nalah
    17. Veljača 2015. 12:42

Inače,sve kaj smo kupili u baby centru se ili raspada ili je živi šrot,a prodavačice nemaju pojma o pojmu.Ormarić za premotavanje mi se raspao pri slaganju,drvo se jednostavno raspalo i nisu nam ga htjeli zamijeniti,a kolegici s posla se ladice na istom takvom ne daju uopće normalno zatvoriti od kad su ga kupili,a cijene su im najviše od svih baby dućana

cloudy
    17. Veljača 2015. 13:14

hvala Nalah :) vidiš za baby centar to nisam znala ... mi u sk trnutno imamo samo bubamaru al nisam tamo bila još niti jednom... 
    mene je sad svekrva tak naživcirala uhhh... požalila sam što sam danas uopće odlučila bit kod nje 

mmama2
    17. Veljača 2015. 13:45

jao ne idi u bubamaru, čista ovisnost 

url=https://lilypie.com]

cloudy
    17. Veljača 2015. 14:03

a jel? morala bi otić zavrit...samo malo, malo hihihi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.