I te fore neće me dijete poznavat. Najbolje da sve bebe prvo priviknemo na svekrve onda na mamu i tatu haha
Mame kako vaše bebe podnose mjesečne preglede kod pedijatra? Moj mali nikako nevoli kadicu za vaganje i mjerenje uvijek se raspače :-( onda nije uopće raspoložen za pregled kod doktorice bude baš nervozan a kući je skroz vesela beba koja skoro nikad ne plače !
Blago vama,mog baš ta vaga naljuti i poslije nije za njišta, a to je bilo jer se jedan put odgurivao u toj kadici i udarao glavom od nju a sestra ga nije htjela vadit van i on je jadničak tako plakao i udarao se glavom i zato mislim da je ni nevoli! Sad imamo sljedeći mjesec pregled i cjepljenje (8mj) i sa godinu dana. Valjda ćemo to preživiti,a doktorica mu je super baš ga voli al on nema šanse da suradjiva hahaha koma!
Bili smo danas na cijepljenju , nije na prvu inekciju ni zaplakao a tek je na drugu reagirao. Stvarno sam bila iznenađena, očekivala sam opću deračinu ali eto pravi frajer :D jako dobro podnosi preglede , samo da ga se prčka i oko njega se baviti pa je sretan sada smo na 6800 s današnjim danom puna tri mjeseca !
Jučer ju je dragi oprao da zašto nam stalno ktoji planove pa se rasplakala..
.idio
Sortiraj odgovore
Najstariji