Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    18. Veljača 2015. 08:27

I te fore neće me dijete poznavat. Najbolje da sve bebe prvo priviknemo na svekrve onda na mamu i tatu haha

Lilly6
    18. Veljača 2015. 10:58

Mame kako vaše bebe podnose mjesečne preglede kod pedijatra? Moj mali nikako nevoli kadicu za vaganje i mjerenje uvijek se raspače :-( onda nije uopće raspoložen za pregled kod doktorice bude baš nervozan a kući je skroz vesela beba koja skoro nikad ne plače !

kleaiva
    18. Veljača 2015. 11:03

Lilly

Mame kako vaše bebe podnose mjesečne preglede kod pedijatra? Moj mali nikako nevoli kadicu za vaganje i mjerenje uvijek se raspače :-( onda nije uopće raspoložen za pregled kod doktorice bude baš nervozan a kući je skroz vesela beba koja skoro nikad ne plače !

Moj je super, glavno da je sit! Jedino ne voli ono odgurivanje s nogicama kad je na trbuscicu

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

mmama2
    18. Veljača 2015. 16:43

Lilly

mi prvo obavimo pregled pa na kraju vaganje, ne žali se isto samo da se oko njega nekaj događa.. probaj tako zamoliti da ostane kadica za kraj

url=https://lilypie.com]

Lilly6
    18. Veljača 2015. 11:22

Blago vama,mog baš ta vaga naljuti i poslije nije za njišta, a to je bilo jer se jedan put odgurivao u toj kadici i udarao glavom od nju a sestra ga nije htjela vadit van i on je jadničak tako plakao i udarao se glavom i zato mislim da je ni nevoli! Sad imamo sljedeći mjesec pregled i cjepljenje (8mj) i sa godinu dana. Valjda ćemo to preživiti,a doktorica mu je super baš ga voli al on nema šanse da suradjiva hahaha koma!

MarijaŠ
    18. Veljača 2015. 12:49

Lilly

Blago vama,mog baš ta vaga naljuti i poslije nije za njišta, a to je bilo jer se jedan put odgurivao u toj kadici i udarao glavom od nju a sestra ga nije htjela vadit van i on je jadničak tako plakao i udarao se glavom i zato mislim da je ni nevoli! Sad imamo sljedeći mjesec pregled i cjepljenje (8mj) i sa godinu dana. Valjda ćemo to preživiti,a doktorica mu je super baš ga voli al on nema šanse da suradjiva hahaha koma!

Moj isto ne voli tu kadicu za vaganje, ali isto nekako pregrmimo... Zamolila sam zadnji put da stavim našu tetru pa da onda tarira vagu i izvaze ga i bio je mir. Ne znam jel zbog tetre, ili se slučajno potrefilo, ali totalno znam o čemu pričaš. Također se buni kad ga stavi na trbuh, a ostalo mu je ok, zadnji put joj je skoro otrgnuo stetoskop s vrata i stavio ga u usta... 

Krešimir 19.08.2014. <3

Jojo5
    18. Veljača 2015. 12:45

Bili smo danas na cijepljenju , nije na prvu inekciju ni zaplakao a tek je na drugu reagirao. Stvarno sam bila iznenađena, očekivala sam opću deračinu ali eto pravi frajer :D jako dobro podnosi preglede , samo da ga se prčka i oko njega se baviti pa je sretan sada smo na 6800 s današnjim danom puna tri mjeseca !

MarijaŠ
    18. Veljača 2015. 12:51

Jojo

Bili smo danas na cijepljenju , nije na prvu inekciju ni zaplakao a tek je na drugu reagirao. Stvarno sam bila iznenađena, očekivala sam opću deračinu ali eto pravi frajer :D jako dobro podnosi preglede , samo da ga se prčka i oko njega se baviti pa je sretan sada smo na 6800 s današnjim danom puna tri mjeseca !

Wow, pravi veliki dečko! 
    Nama je rekla pedica kako na prvu ni ne reagiraju, ali na drugu svi barem malo zaplacu jer ih pece. U svakom slučaju, bravo za frajera!

Krešimir 19.08.2014. <3

cloudy
    18. Veljača 2015. 13:39

Jučer ju je dragi oprao da zašto nam stalno ktoji planove pa se rasplakala..
    .idio

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI