Pozz..ne znam dal da postavim pitanje tu ili pod nicanje zubica jer meni upravo nice osmica.malo sale..toliko me boli da bi mogla glavom nabijati u zid..lupocet naravno ne pomaze..smijem jos sto uz dojenje..kad sam rodila su mi dali knavon par puta..mozda to..jako buba
Pozz..ne znam dal da postavim pitanje tu ili pod nicanje zubica jer meni upravo nice osmica.malo sale..toliko me boli da bi mogla glavom nabijati u zid..lupocet naravno ne pomaze..smijem jos sto uz dojenje..kad sam rodila su mi dali knavon par puta..mozda to..jako buba
možeš brufen slobodno popit..

url=https://lilypie.com]
Mene ti je spasio listerin vodica za ispiranje u kombinaciji sa gengigelom. Gengigel je prirodna kiselina koja ublazava bol I nalazi se u ustima, samo sto kad izbijaju zubi ili kod upale desni prirodno je nema u kolicini koja bi sprijecils bol, a ovako taj gengigel nadomijesta tu kiselinu I moze se koristiti I u trudnoci I kod dojenja. Mala je tubica I kosta oko 104 kn, ali je spas :)

14.06.2014. L ♥
Kak ste jutros cure? Moram se pohvalit. Ovo moje malo cudo se okrenula s ledja na trbuh prvi put. I tak sam sretna nekak ko malo dijete:) kad prohoda cu to dat u novine mislim super je gledat ih kak rastu i mjenjaju se iz dana u dan
Kak ste jutros cure? Moram se pohvalit. Ovo moje malo cudo se okrenula s ledja na trbuh prvi put. I tak sam sretna nekak ko malo dijete:) kad prohoda cu to dat u novine mislimsuper je gledat ih kak rastu i mjenjaju se iz dana u dan
Kako lijepo to opisuješ, baš divno za čitati, i ja se radujem s tobom, mi smo bile bolesne pa sad sve što vi opisujete čitam s guštom, mi smo to radile kad je puno veća pa nisam doživjela u tom smislu! Krasno! Svaki dan nešto novo!!
Kak ste jutros cure? Moram se pohvalit. Ovo moje malo cudo se okrenula s ledja na trbuh prvi put. I tak sam sretna nekak ko malo dijete:) kad prohoda cu to dat u novine mislimsuper je gledat ih kak rastu i mjenjaju se iz dana u dan
Super super! Bas sam o tome sinoć pričala sa suprugom kako je gust gledati malenog kako svaki dan nesto novo pokaze... Prava uzivancija. Moj je u zadnje vrijeme počeo pružati rukice prema mome licu, pa se mazimo kad god stignemo. Jedva čekam da se nauci grliti
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji