Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    15. Veljača 2015. 11:15

baš razmišljam hoće li klokanica ove godine organizirati neko druženje kao prošle godine...

cloudy
    15. Veljača 2015. 14:14

E cure...moramo nabavit bazu za autosjedalicu pa me zanima jel one sve pašu na sve autosjedalice ili?

Lilly6
    16. Veljača 2015. 11:45

Jutros smo se probudili sa da-da, ta-da, ta-ta ,baš je slatko to njihovo gugutanje i pokušaji da nešto izgovore
    Moj mali se stalnookreće po podu po spužvama,nije još propuzao ali kako se okreće s trbuha na ledja i obratno tako dodje do kraja spužvi i digne ih i grize,nema još zubi ali me tako strah da ne otkine komad spužve,moram stalno biti kraj njega više nije ni na podu siguran,zvrk je počeo istraživati !
    Kako vi sa svojim bebicama,gdje ih stavite da se igraju ?

Lilly6
    16. Veljača 2015. 13:50

Ima 7mj :-) I mi smo se prije rotirali po kući,od krevetića,kolica ljuljačke, sad već moram stalno biti kraj njega jer ga sve zanima,u krevetiću se isto okreće,hvata za ogradicu pa moram madrac spustiti na nižu razinu :-) I nas dvoje smo stalno zajedno, al sad moram baš paziti di ću ga ostaviti ako nešto trebam napraviti!
    MarijaŠ sad će početi okrećanje,čim jednom probaju onda to vježbaju dok ne usavrše haha!
    Slatki su sad u toj fazi gugutanja,to mi je ujutro predivno kad se tako probudi pa se još oće maziti i ljubiti,jer moj do ponoć spava u krevetiću a od ponoć samnom,muče ga zubi pa se budi itd a tatu smo premjestili u drugu sobu :-/

mmama2
    16. Veljača 2015. 17:41

moji je u vrtiću ili na podu ali onda sam obavezno i ja dolje jer straiji bratac voli kreativni nered.. heheheh.. nama su fora ma-ma i da-da, ta-ta slogovi, svašta nešto još, premedeno mi to.. a kaj se tiće zubića imamo dole jedinice i zovem ih pilice male ali sumnjam baš da bi ti mogao pregristi ona slova za pod npr..

url=https://lilypie.com]

• Dimi
    16. Veljača 2015. 18:56

Pozdrav mamice. Evo da se i ja malo javim, već vas dugo pratim i čitam, nisam do sada komentirala. Imam curicu od 7,5 mjeseci, dojim je od početka, prije 2 mjeseca smo počeli pomalo uvoditi dohranu. Zanima me od koliko mjeseci se mogu bebama davati u ruku da ih sami grickaju oni baby keksići? Moja M. je luda za kruhom, komadima jabuke i svime što mi jedemo, a ona još ne smije, pa sam joj mislila dati te keksiće iz DM-a na kojima piše 4+. Samo, ona ima donje jedinice, a i gornje su počele izbijati, pa lako odgrize komad bilo čega, zato me malo strah i tih keksića. Ja joj dajem smiksanu jabuku sa keksom, ali nije joj to to, ona bi nešto konkretno ;-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.