Malamuca :) vidiš da je na kraju sve super ispalo... držim ti fige i za super ocjene na ispitima :D
koala...daaa...fale mi... imam samo jednu frendicu s bebom, al čekamo lijepo vrijeme za kave i druženja pošto su nam objema bebice male... al tješim se, bit će ih još jer sam baš u zadnjih tjedan dana saznala za 2 trudnice s kojima se družim tako da će biti mama s bebicama :D
Ja imam srece..puno prijateljica ima bebe i rodile smo u kratkom razmaku ali na zalost se ne druzimo cesto sto zbog obaveza,sto zbog toga sto su u zadnje vrijeme svi nesto bolesni pa izbjegavamo kontakt..tate nam puuuunnnooo nema pa mi na kraju ostanete vi cure na klokanici..i mogu reci da mi puno znaci razmjena iskustava,malo smijeha i svega ostalog😙
tak je i meni,... preko dana sama s curkom, da nema vas s klokanice bi pukla
Onda ipak moram dat oglas u novine. Mama trazi drugu simpa mamu za duge setnje s bebama i razmjenu iskustva:)) pocela sam nagovarat best frendicu da rodi al prvo joj moram nuza nac da ovo druzenje virtualno je super. Vise visim tu sad nego kad sam bila trudna. bilo bi super kad bi se i upoznale jednom. Kolko vas je iz zagreba?
Ja nisam...zivim blizu cakovca...al nema frke..dodemo mi u zg na setnju...haha..samo dok moj d zavoli autosjedalicu..trenutno se uopce ne vole..
Cure, jel moguce da mi curku vec muce zubici? Ima tri mjeseca i tjedan dana.. trpa ruke u usta i jako glasno mljacka, to ju budi dok spava, pocne plakat stavi si ruku u usta i smiri se, nije gladna, nece cicu.. danas hoce i dudu, inace ju bas ne voli. Probala sam joj dat ono nesto gumeno za zubice i grizla je to i bila mirna. Nije li to malo rano za zubice? Kad su vasima poceli izbijat?
Kimito bas sam danas na nekoj temi, mislim ad pitala za zubice pa kaze Martina da je njenom sa tri mjeseca izbio prvo zub. Onda veli Antonio da je jednom sinu sa 3 mj drugom sa 8 mislim i curki sad sa 4 ili 5.. Kazu nema pravila mada i ja mislim da je malo rano a isto imamo simptome
zebrica
pozz!evo ja sam nova ovdje.novopecena trudnica! :D imam jedno pitanje za vas! uzimam elevit tablete kao dodatak prehrani..moja ginek mi nije preporucila nista jer jedva i razgovara :/ali sam puno citala i nacula da su super pa me zanima ko je imao kakva iskustva sa njima! :D Hvala cure!
Sortiraj odgovore
Najstariji