Kasnim nekih pet stranica, ali hvala cure.. jucer je mala bila skroz ok, nije bilo tog neobjasnjivog placa :) valjda je to onda bila samo faza.. smijesni smo i muz i ja, cim ona pocne plakat i bude neka promjena u raspolozenju odmah joj pipamo celo da nema mozda temperaturu!
Cloudy, ako ti mala ima ranicu od cjepiva to ti znaci da je cjepivo uspjelo, tj. da ga je tijelo dobro prihvatilo..to mi je pedijatrica rekla.
MalaMuca, super kaj je sve dobro proslo sa ispitima i malom spavalicom :)
kimito drago mi je da je prošla faza, dobro ste vi to odradili.. MalaMuca javi nam za ispite, držim ti fige od srca.. MarijaŠ hahahahahahahah baš si me nasmijala, dečki su zaružili kaj, tak bude i tvoj K za koju godinu nekome pod prozor ne brini... kaj se tiče sexa želje nemam baš još, više onak na nagovor više, ja čekam svoju vješticu 7 mjeseci već i nadam se da će se hormoni brzo unormalit jednom kad stigne

url=https://lilypie.com]
Luki...da jesam,postavila sam čak pitanje na onoj temi s tabletama ovdje,znam da ne mogu,zato i razmišljam o nečemu drugome,a ne znam ni sama što bi jer ništa drugo nikad nisam koristila.Kod doktora imaju ogromnu reklamu za Mirenu,ali ne znam ništa o njoj,odnosno ne znam ništa o spiralama,jer sam prvorotkinja...
Luki…da jesam,postavila sam čak pitanje na onoj temi s tabletama ovdje,znam da ne mogu,zato i razmišljam o nečemu drugome,a ne znam ni sama što bi jer ništa drugo nikad nisam koristila.Kod doktora imaju ogromnu reklamu za Mirenu,ali ne znam ništa o njoj,odnosno ne znam ništa o spiralama,jer sam prvorotkinja…
Meni ti je moja ginicka preporucila jedino i iskljucivo kondome sve dok dojim....i to mi je rekla da kazem R-u da ih navuce 5 od jednom , jer su zene poslje poroda navodno vrlo plodne
Imas one neke " mini" pilule, ali ti svi ti hormoni odlaze u mlijeko, a za Mirenu ili spiralu mi je rekla da bas ne preporuca prvorotkama....al to valjda ovisi od ginica do ginica, i tome sto ti vise odgovara..
Sto sezelje za sexom tice....kako kad...ima faza kad bi, ima faza kad nebi...pa ima faza kad bas bi, ali sam toliko krepana da cim pomislim na krevet, ja spavam...
Svi oko mene nesto pricaju kako sex poslje trudnoce super i kao se seksaju svaki dan, a ja u cudu, wtf?! Ocito sa nama nesto ne stima, pa cekam kad ce se tako nesto i kod nas zalomiti
A frendice s djecom..... nemam ih uopce, sve su solo ili u vezi ali bez klinaca....imam par cura s Klokanice s kojima se cujem na dnevnoj bazi i kafenisem kad stignem, pa s njima pricam o klincima i svemu ostalome...tako da mi ne fali netko s kim cu pricati o tome...dapace, nekad mi fali netko s kim cu normalno pricati , ne bebećim jezikom 😊
Ma nek su decki zruzili, meni je bio smiješan ovaj moj kako ih je slušao... Zaspali smo za kojih sat-dva
Sto se tice želje za seksom, a sta ja znam, u ovih 6 mjeseci mi je došlo mozda 2-3 puta, sve ostalo je onak, jer znam da i suprug ima potrebe. Na kraju sve bude super, ali nije bas da trčim od želje.
Sto se tice frendica, ni moje jos nemaju djecu, pa nekako ni nemam s kim posebno ispijati kave niti ista. Vise se družim ovako online s mamama dok ne zatrudni neka...
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji