Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kimito
    13. Veljača 2015. 08:16

Kasnim nekih pet stranica, ali hvala cure.. jucer je mala bila skroz ok, nije bilo tog neobjasnjivog placa :) valjda je to onda bila samo faza.. smijesni smo i muz i ja, cim ona pocne plakat i bude neka promjena u raspolozenju odmah joj pipamo celo da nema mozda temperaturu! 
    Cloudy, ako ti mala ima ranicu od cjepiva to ti znaci da je cjepivo uspjelo, tj. da ga je tijelo dobro prihvatilo..to mi je pedijatrica rekla.
    MalaMuca, super kaj je sve dobro proslo sa ispitima i malom spavalicom :)

mmama2
    13. Veljača 2015. 08:34

kimito drago mi je da je prošla faza, dobro ste vi to odradili.. MalaMuca javi nam za ispite, držim ti fige od srca.. MarijaŠ hahahahahahahah baš si me nasmijala, dečki su zaružili kaj, tak bude i tvoj K za koju godinu nekome pod prozor ne brini... kaj se tiče sexa želje nemam baš još, više onak na nagovor više, ja čekam svoju vješticu 7 mjeseci već i nadam se da će se hormoni brzo unormalit jednom kad stigne

url=https://lilypie.com]

Nalah
    13. Veljača 2015. 09:01

Luki...da jesam,postavila sam čak pitanje na onoj temi s tabletama ovdje,znam da ne mogu,zato i razmišljam o nečemu drugome,a ne znam ni sama što bi jer ništa drugo nikad nisam koristila.Kod doktora imaju ogromnu reklamu za Mirenu,ali ne znam ništa o njoj,odnosno ne znam ništa o spiralama,jer sam prvorotkinja...

MarijaŠ
    13. Veljača 2015. 09:07

Ma nek su decki zruzili, meni je bio smiješan ovaj moj kako ih je slušao... Zaspali smo za kojih sat-dva 
    Sto se tice želje za seksom, a sta ja znam, u ovih 6 mjeseci mi je došlo mozda 2-3 puta, sve ostalo je onak, jer znam da i suprug ima potrebe. Na kraju sve bude super, ali nije bas da trčim od želje.
    Sto se tice frendica, ni moje jos nemaju djecu, pa nekako ni nemam s kim posebno ispijati kave niti ista. Vise se družim ovako online s mamama dok ne zatrudni neka...

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.