Bas gledam i ne mogu vjerovati da je cloudy otvorila ovu temu prije deset dana a već ima 53 strane. Više od pet strana po danu!
Pun pogodak!
Želja?pa i nema je baš....dragi i ja smo sex odradili neka 3 tjedna od poroda-nisam imala bolove i malo sam krvaril pa rekoh ajd idemo,al nisam baš nešto željna...kad me on nagovori super mi je al da ja pokrenem inicijativu nije mi baš....valjda će se to brjad skoro promijenit
Ja nisam ni pukla ni sivana al jos uvijek mi je koma sve to, suhoca i bol
Valjda ce se i ti hormoni vratiti u normalu konacno! Zelju imam cak.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Samo da se javim, mi smo danas putovali cijeli dan, ja napisala sve ispite koje sam imala, a curka je spavala cijelim putem, prije ispita smo se presvukle, nahranila sam ju, poslije ispita sam ju opet nahranila, presvukla i spavala do doma. (putovali smo 4 sata tam i natrag)
Gledam kad ste ovo pisale. 2 ujutro i 3. I bome sam i ja tak sinoc od 3 budna. Mala se naspavala i bila spremna za akciju ko da je podne uzas. No da vas pitam nekaj drugo. Jel vam fale prijateljice koje su isto mame? Sve moje frendice su solo i bez klinaca. Ponekad u setnji kad vidim drugu mamu mu dodje da joj pridjem:) ili da dam oglas
jer te solo frendice idu s nama i bebacicom na kavu al nije to to
Sortiraj odgovore
Najstariji