Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BandB
    12. Studeni 2015. 20:14

Hvala svima  odlucili smo se za najobicniji cheesecake ali jos razmatramo koje cemo vocke..na jaje smo bas alergicni tako da ispada iz svake kombinacije..nasla sam i neki super recept za muffine bez jaja pa cemo vidjeti 

Igorovabebica
    17. Studeni 2015. 10:12

Čovjek ogladni kada čita vaše recepte.. )

Mary36
    18. Studeni 2015. 20:24

Cure moja L već dva dana odlazi na pajkanje bez plakanja, toliko sam sretna da se moram pohvaliti! Znam da u našoj dobi mame već uče bebice da zaspu same, ali nakon kolika i vječitog plakanja i nemogučnosti da je ikako smirimo navečer meni je ovo neopisiva sreća! Stavim je na cicu i tako nunam i ona lijepo u miru blažemo zaspi za 15 minuta! Pokušavala sam ovo i prije ali nije bilo šanse. I još smo ova dva dana bile skroz same cijele dane i baš sam uživala. Mogla bi je nunati i deset sati dnevno kad je ovako smirena. Nadam se da čemo uspjeti i dalje tako!

kachi
    19. Studeni 2015. 13:35

Mary, to je divno! 
    Moja nije imala kolike i nije puno plakala ali tesko zaspiva pa razumijem tu srecu. Mi sada u osam redovito zaspemo a ranije je do ponoci znala biti na nama. 
    Meni muza nije bilo skoro dva tjedna i bila sam u panici upravo zbog toga, a na kraju se ona taman naucila zaspati u ok vrijeme. 
    Koja sam ja sebi frajerica bila kad bi se cula sa njim i rekla mu da sjedim u dnevnom a maca i beba spavaju. Lol
    Samo se ja jos uvijek ne usudim pustiti je da sama zaspiva. Jako se bojim da cemo onda skrsiti ovaj red koji imamo. Tako da ja od pola osam do osam nosam malu po stanu, slusamo neku muzikicu i mazimo se. Na ciki zaspiva samo u toku dana, navecer ko sovica gleda, tek je nunanje uspava. 

Uspavati dijete, meni je to najljepse nesto i cista magija je.

• sunčeko101
    20. Studeni 2015. 16:09

Mame jel koja uzela onaj adventski kalendar u dm-u? Zanima me šta sve ima unutra.

• mama0309
    26. Studeni 2015. 20:04

Hej, nije me bilo dugo dugo, ali evo sam se vratila :-P Toni ima 14,mjeseci vec, vrijeme leti kao ludo, a ocekujemo i jos jednu prinovu sredinom sljedece godine :-)

Vidim da se opca brbljaonica prebacila ovdje i trebat ce mi neko vrijeme da sve opet pohvatam.

Sad bi zamolila sve mame koje imaju deckice da skoknu na temu prevlacenje kozice djecacima ( ili kako se tocno zove :-P ) i daju mi neki dobar savjet u vezi naseg problemcica. Hvala puno :-*

03.09.2014. -moja srećica <3 Antonio <3

kachi
    27. Studeni 2015. 15:13

Ja nemam dečkića (i brinem ako budem imala dečkića hoću li uopće znati sa njim, hahaha), ali ti želim dobrodošlicu.
    Šta ima novo mame? Prilično je pasivno ovdje. Gdje ste se zagubile? 

Imaju li vaše bebe neke cipelice/čizmice sada za zimu i gdje ste ih kupili? Moja bebolina je dobila neke slatke cipelice, ali su one ljetne, uopće nisu sada za ovo vrijeme i fale mi neke čizmice kad je nosim od auta do stana...ili kada bih je nosila u nosiljci trebale bi joj čizmice na stopalima a nisam nigdje našla nešto za dijete od gotovo četiri mjeseca.

Mary36
    27. Studeni 2015. 15:39

Kachi mi smo dobili baš čizmice, ali ih još nismo nosili jer mi nisu nekako praktične. Za šetnju imamo vunene čizmice-šlapice jer mi ih je lakše oblačiti a i čine mi se tople.

• mama0309
    27. Studeni 2015. 17:37

Hmm... moram priznati da je prije ovdje bilo puno puno aktivnije... neznam sto se dogodilo.... doduse, u godinu dana puno toga se promijeni :-) Uglavnom, hvala na ponovnoj dobrodoslici :-) Nadam se da ce ipak ponovo ovdje postati aktivnije kao sto je bilo prije. Sjecam se da je ovo bilo mjesto gdje su se mame i buduce mame doslovno svakodnevno dopisivale i izmjenjivale iskustva... sad vec nekoliko dana cekam za neki savjet... :-/ Sve u svemu, drago mi je da sam opet s vama i nadam se ugodnom druzenju :-)

03.09.2014. -moja srećica <3 Antonio <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.