Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    30. Travanj 2015. 12:29

E baš to stalno hoću pitati. Kad se počnu okretati? Nama je pedica sad na kontroli sa 3.mj pokazala vježbu za to okretanje i vježbamo svaki dan. Ona nema neku tendenciju da bi se sama okrenula al kad vježbamo onda se jaaako trudi i ljuti kad joj ne ide. A guza ju zeza, uvijek ju prevagne 

koala123
    30. Travanj 2015. 12:55

Kimito bravo za curku:)) joj sjecam se tog filinga. I ja sam vikala od srece. Nama mamama malo treba:) a evo moja je danas i propuzala. Sramezljivi pokusaji al hrabro ide;) Dea kaj se okretanja tice sve je to individualno. Al evo meni patron.sestra dala zgodan prirucnim di pise da se bebe okrecu sa 7 mjeseci. Onak bas samostalno. Al ovisi naravno od bebe do bebe

Nalah
    30. Travanj 2015. 17:33

kimito i koala

kimito
    30. Travanj 2015. 20:01

Ona ce za tjedan dana 6 mjeseci. Mi idemo dva puta mjesecno na goljak na vjezbice i tamo isto kazu da je sve to individualno.. prvo bebe pocnu hvatat svoja stopala i onda se ubrzo okrenu s ledja na trbuh dok recimo moja se drzi samo za koljena, nije jos dosla do stopala, a okrenula se. Hehe nema vise sad ostavljanja na krevetu!
    koala, bravo za puzanje.. najsladji su kad puzaju :)
    Nalah, koliko sad tvoja ima, 4 i pol mjeseca ili ima vec 5?
    Bas se veselim sto cu neke od vas upoznat na bebinjaku! Napisat cu vam sta cu obuc ili kakva kolica imam pa da me mozete prepoznat ako ja vas ne skuzim :) imam dugu kovrcavu kosu i uvijek nosim naocale u kosi 

Nalah
    01. Svibanj 2015. 09:58

Moja je navršila 4 mj.23.  još malo pa idemo na 2 cijepljenje i kontrolicu.

Da vas pitam-jel se vašima znoji glavica? Zadnjih par dana ju napola uspavam i stavim pored sebe na krevet dok ne utone u dublji san,obično ju ostavim oko 2 sata (ja si usput čitam knjigicu ) i kad ju dignem da ju prebacim u krevetić,plahta na mjestu gdje joj je bila glavica je dosta mokra,naravno uznoji se kad plače,dok ju dojim,nekad moram uzeti i dvije kape za van.Ne znam da li je to normalno?

cloudy
    01. Svibanj 2015. 15:42

S što se bebinjaka tiče mi ćemo ga morat propustit...i kad vidim koliko vas ide baš sam tužna :( datum mi ne paše, vožnja do zg i parking s curkom su mi too complicated i tak :(((( a baš bi volila doć...al bit će valjda još prilike

Dea23
    02. Svibanj 2015. 08:12

Mame jel vi stavljate bebe na trbuh da spavaju? Meni pedica na prvoj kontroli rekla da je to jako opasno tako da smo je stavljali po danu kad je pod nadzorom, ali ona je sad valjda skužila da joj je tak bolje i sad po noći traži isto. Sama se skoro prevrne. Pisala sam kak nemre do kraja al dođe na pola onda je ljuta i rasplače se i nema mira dok nije na trbuhu. I onda ju stavim i cijelu noć dežurstva. Iako, odiže već glavicu od podloge jako. Jer to stvarno toliko opasno?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.