Bome se idem zalit na hzzo. Ak uopce mogu. Jer oni su meni rekli da bez obzira na staz cu imat 1663 kn cijeli vrijeme. A njihovi pravnici svaki put govore drugacije. Ma katastrofa.. i mi dolazimo na bebinjak. Mmamu sam vec vidjela pa cu je prepoznat ziher:) a vjerujem i ostale
Ma ja ću se baš probati organizirati da dođem bar na kratko!
Trebali bi si svi na majce okačiti naljepnice sa nickovima!
Curke koje idu na bebinjak, u koje vrijeme ćete biti tamo? Već oko 10 ili?
evo nasla sam na stranicama Hzzo. znaci to vrijedi ak nemas 12 mjeseci neprekinutog r.staza.. Ukoliko navedeni uvjet nije ispunjen, korisnik i dalje ima pravo na rodiljni dopust, no naknada plaće tijekom istoga iznosi 50% proračunske osnovice odnosno 1.663,00 kune:( i naravno nist ne pise o tome da tebi staz svejedno ide i da je logicno da se napravi novi obracun nakon 6 mjeseci al ne.. Renata nama bolje pase oko 12 tak.. jer do tad gospodicna spava:))
Hahaha, sad si me nasmijala! Moja gospodićna je ranoranioc, njoj je svaki dan dizanje u šest! Nema spavanje jer bi se onda divne stvari u danu propustile!
Misli da ćemo mi negdje oko 10-11!
pa pametno dijete:)) al dobro sigurno cete bit kojih sat vremena tamo pa se nadam da cemo se uspjeti vidjeti;)
Ma naravno, vidjet ćemo se sigurno, njoj je super samo da ima zabave i dovoljno atrakcije
Mi ćemo isto vjerojatno oko 11-12, sve ovisi o spavanju.. Cure, danas se N prvi put sama okrenula s ledja na trbuh! Pokušava već neko vrijeme, a danas joj je i uspjelo! Ja sam skakala od sreće, a ona me u čudu gledala :)
Sortiraj odgovore
Najstariji