Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    28. Travanj 2015. 19:30

cloudy…ne znam koji kremu koristiš,ali si možeš uzeti JGL od 500 ml,oko 60 kn je u Sparu i Mulleru,inače je za guzu,ali ja sam malu s njom mazala cijelu kad smo došli iz bolnice jer joj je koža bila užasno suha i prošlo je sve za par dana,super mi je za ogrebotine,rane, kad se izgori od sunca...ona će ti sigurno trajati mjesecima

Boška…pusu šaljem za brz oporavak

kaj se noktiju tiče,ja sam isto odustala i od baby škarica i grickalica,jer su njoj nokti jednostavno prekrhki da bi ih rezala nečim tupim.Kupila sam grickalicu za velike i nokat odrežem u jednom potezu,ali isto samo u dubokom snu,inače ne da ni pod razno

Jojo5
    28. Travanj 2015. 20:54

Boška fakat koma sigurno ti ga nije lako gledati tako ali proći će , ja se uvijek tješim da se danas ne sjećam ničega iz tog razdoblja!

Cure jeste li bile prošle godine na bebinjaku? Ja bih voljela ove godine ići , imam puno robice koje mali nije nikada obukao radi remenčića, piđame, hlačice, odjelca , skafander , papučice  pa još malo hlačica i piđama :D ide li netko od vas ove godine?

Boška2
    28. Travanj 2015. 21:23

Hvala cure Ma prolazi mu polako,otoka skoro vise i nema,al mu je crveno oko. Joj samo se nadam da ce ujutro biti sve super!

<3<3<3 Karl <3<3<3

MarijaŠ
    29. Travanj 2015. 10:37

Mi ćemo i ove godine propustiti Bebinjak jer živimo u glupom slijepom crijevu države.  Možda dogodine... Cure koje idete, lijep provod želim! 

Boška, brz oporavak želim malom boksaču! Što je za njega malo napuknuta usnica i natečeno oko? Jel Rocky Balboa ili nije?! 

Nego, da ne otvaram novu temu - kako sa klimom u autu u ljetnim mjesecima? Uglavnom ćemo ići na kratke relacije s malim, gdje paljenje klime neće imati ni prevelikog smisla, ali što na dulje relacije? Koliko oni uopće smiju biti izloženi klimi? Zna li netko nešto o tome?

Krešimir 19.08.2014. <3

koala123
    29. Travanj 2015. 11:06

Boška kao je malenome? nadam se da ce brzo proci;) MarijaŠ mislim da je klima ok jer smanjuje vlažnost i ono kad su nesnosne vrućine je bolje da je malo rashladjeno da i vama i bebi bude ugodnije. i vrijedi isto kao i za prostore znaci 5 do 7 stupnjeva temp.manja od vanjske. I svakak prije nego izadjete iz auta znaci još u vožnji ugasiti klimu na nekih 10-ak minuta i otvoriti prozore da se beba navikne na temperaturu. jer znaš da nije dobro odmah iz klimatiziranog auta izać na 100 stupnjeva vani.. ugl.kako vama tako i vašem ljepotanu:) to ti sad govorim kaj je meni moj stari rekel jer je to njegov fah:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.