Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lonny
    29. Travanj 2015. 11:45

Ja bi tako rado došla na bebinjak, ali ne znam kako ću sa ovom svojom malom zafrkanticom. Nemam ništa protiv dojenja u javnosti, dapaće, ali ona se u zadnje vrijeme ulijenila pa joj se ne da čekati da mljekeco nadođe u jednoj cici nego joj tijekom podoja i po nekoliko puta moram prmijeniti cicu. Ono, cica na jednoj pola minute dok ne isprazni ono što je na vrhu, za to vrijeme se u drugoj skupi pa pocica to i tako u krug dok nije sita. A to je dosta nespretno za raditi u javnosti

Nego da vas pitam za par savijeta. Namjeravamo sad preko 1. maja malo na more. Inače smo u Karlovcu i išli bi do Kaštela (između Splita i Trogira) jer je deda odande rodom pa ima staru obiteljsku kuću što mi je ful spretno za bebicu. A i baka i deda su sad tamo pa da se malo izguštaju sa praunukom.
    Uglavnom išli bi u petak ujutro a vraili se u ponedjeljak popdne. E sad, jel mi pametnije ići autoputom ili starom cestom? Koliko često trebam stajati zbog nje i na koliko dugo? i što da joj ponesem od stvari? Inače kad idemo negdje na tri sata nosim sa sobom pet pelena i dva kompleta robice za ne daj Bože plus par igračaka, tak da fakat ne znam što spakirati za tri i pol dana? Trebao bi mi kombi!!!!
    Znači što uzeti od robice, što od igračaka, sve me zanima! Heeeeelpppppp!!!!!!

kimito
    29. Travanj 2015. 12:22

Nas dvije dolazimo na bebinjak :)

lonny, mi smo isto planirali na more ovaj vikend pa smo odustali zbog vremena.. 
    vjerujem da kad odete negdje ne potrošiš baš pet pelena i ne presvučeš ju dva puta, ja isto tako uvijek nosim sa sobom, a rujetko kad mi zatreba!
    ja bih na tvom mjestu uzela manji paket pelena ili znaš otprilike koliko ih trosi dnevno pa izracunas koliko ti treba.. robice uzmi i malo toplije s obzirom da vam možda vrijeme neće bit baš super. ja bih uzela po tri bodića na dan, isto toliko i majica, barem dvije pidjamice, štramplice, čarape, slinčeki ( moja strašno slini tak da ih ja promijenimpo deset na dan).. kape, tetra pelene, gaze.. uzmi dekice, toplomjer i lupocet čepiće za ne daj Bože..

lonny
    29. Travanj 2015. 13:13

Tak sam nekako i ja mislila, al spas mi je što tamo imam veš mašinu ako baš zatreba!
    A slinčeke i ja moram ići kupiti jer je počela baš jako sliniti, a imam samo par komada na čićak doma, svi ostali se vežu a to mi je em nespretno em se bojim da si ga slučajno ne potegne prejako jer i njih gura u usta!

Boška2
    29. Travanj 2015. 13:19

MarijaŠ hahaha,bas si me nasmijala! Moj boksac je danas puno bolje. Jos je crvenkasto oko,al sve je puno bolje nego jucer! Slazem se s koalom123 sto se tice klime! 
    Mi jos razmisljamo o bebinjaku! Ne prodajemo nista,niti nam sto treba,dosli eventualno da upoznamo vas!!  :) Sve ovisi o vremenu i raspolozenju mojeg  princa! S tim da smo dosta blizu sc!

<3<3<3 Karl <3<3<3

Nalah
    29. Travanj 2015. 18:10

Meni je sveki svaku subotu kod nas i baš uživam,pa ako ona bude željela stižemo nas 3 jer imam toliko stvari da me sve sram....nego cure za kaj je ovo?danas u dm-u vidim nekog tatu ispred mene,valjda je 20 komada kupio

www.dm.de/de_homepage/babylove/produkte/babynahrung_kategorien/milchnahrung/406336/babywasser-425919.HTML

lonny...ja slinčeke stavljam u hlače/trenirke,ne da mi slini nego je to prestrašno,slapovi Niagare

lonny
    29. Travanj 2015. 19:05

Hvala ti Mišić, to mi je super savijet budući si na licu mjesta

mmama2
    29. Travanj 2015. 19:11

ajme baš se veselim skorooooo sveeeeee budem vas upoznala!!!

url=https://lilypie.com]

lonny
    29. Travanj 2015. 19:11

Nalah razumijem te u potpunosti, mi smo obje mokre cijelo vrijeme!
    Otvorila sam link koji si stavila, ali njemački mi je odavno ispario iz glave

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.