Ja bi tako rado došla na bebinjak, ali ne znam kako ću sa ovom svojom malom zafrkanticom. Nemam ništa protiv dojenja u javnosti, dapaće, ali ona se u zadnje vrijeme ulijenila pa joj se ne da čekati da mljekeco nadođe u jednoj cici nego joj tijekom podoja i po nekoliko puta moram prmijeniti cicu. Ono, cica na jednoj pola minute dok ne isprazni ono što je na vrhu, za to vrijeme se u drugoj skupi pa pocica to i tako u krug dok nije sita. A to je dosta nespretno za raditi u javnosti
Nego da vas pitam za par savijeta. Namjeravamo sad preko 1. maja malo na more. Inače smo u Karlovcu i išli bi do Kaštela (između Splita i Trogira) jer je deda odande rodom pa ima staru obiteljsku kuću što mi je ful spretno za bebicu. A i baka i deda su sad tamo pa da se malo izguštaju sa praunukom.
Uglavnom išli bi u petak ujutro a vraili se u ponedjeljak popdne. E sad, jel mi pametnije ići autoputom ili starom cestom? Koliko često trebam stajati zbog nje i na koliko dugo? i što da joj ponesem od stvari? Inače kad idemo negdje na tri sata nosim sa sobom pet pelena i dva kompleta robice za ne daj Bože plus par igračaka, tak da fakat ne znam što spakirati za tri i pol dana? Trebao bi mi kombi!!!!
Znači što uzeti od robice, što od igračaka, sve me zanima! Heeeeelpppppp!!!!!!
Ja bi tako rado došla na bebinjak, ali ne znam kako ću sa ovom svojom malom zafrkanticom. Nemam ništa protiv dojenja u javnosti, dapaće, ali ona se u zadnje vrijeme ulijenila pa joj se ne da čekati da mljekeco nadođe u jednoj cici nego joj tijekom podoja i po nekoliko puta moram prmijeniti cicu. Ono, cica na jednoj pola minute dok ne isprazni ono što je na vrhu, za to vrijeme se u drugoj skupi pa pocica to i tako u krug dok nije sita. A to je dosta nespretno za raditi u javnosti
Nego da vas pitam za par savijeta. Namjeravamo sad preko 1. maja malo na more. Inače smo u Karlovcu i išli bi do Kaštela (između Splita i Trogira) jer je deda odande rodom pa ima staru obiteljsku kuću što mi je ful spretno za bebicu. A i baka i deda su sad tamo pa da se malo izguštaju sa praunukom.
Uglavnom išli bi u petak ujutro a vraili se u ponedjeljak popdne. E sad, jel mi pametnije ići autoputom ili starom cestom? Koliko često trebam stajati zbog nje i na koliko dugo? i što da joj ponesem od stvari? Inače kad idemo negdje na tri sata nosim sa sobom pet pelena i dva kompleta robice za ne daj Bože plus par igračaka, tak da fakat ne znam što spakirati za tri i pol dana? Trebao bi mi kombi!!!!
Znači što uzeti od robice, što od igračaka, sve me zanima! Heeeeelpppppp!!!!!!
Ja sam ti u Splitu sada i samo da ti kazem da je full toplo i jos toplije ce bit tako da se nemoras pretrpavat sa zimskom robom,pelena uzmi otprilike jer imas ducana koji ce raditi pa mozes kupit najbitnije da imas po putu za promijenit je...mislim da ti je bolje ic autocestom jer imas odmorista svaku 20,30km tako da mozes stati kad god i ima wc sa stolom za presvlacenje..sta se tice stajanja kad smo nas dvije isle na putovanje od 500km stale smo 2 puta za papicu i mjenjanje jer je ona vecinu vremena prespavala u autu spavala je preko 3h u komadu sto nam je bilo tad i nikad vise hehehe ako je kuci ne mjenjas po tri bodija na dan sumnjam da ce bas dobit inspiraciju pa ti sada uprljat ih 5 u jednom danu ja sam za tjedan dana nosila 10bodija i 10 majica carapice 2 komada su ti dosta a stramplice i hlace neznan kako inace je oblacis al s obzirom da po danu bude preko 25stupnjeva ako i uprlja sve stramplice moue stat u same hlacice

Nas dvije dolazimo na bebinjak :)
lonny, mi smo isto planirali na more ovaj vikend pa smo odustali zbog vremena..
vjerujem da kad odete negdje ne potrošiš baš pet pelena i ne presvučeš ju dva puta, ja isto tako uvijek nosim sa sobom, a rujetko kad mi zatreba!
ja bih na tvom mjestu uzela manji paket pelena ili znaš otprilike koliko ih trosi dnevno pa izracunas koliko ti treba.. robice uzmi i malo toplije s obzirom da vam možda vrijeme neće bit baš super. ja bih uzela po tri bodića na dan, isto toliko i majica, barem dvije pidjamice, štramplice, čarape, slinčeki ( moja strašno slini tak da ih ja promijenimpo deset na dan).. kape, tetra pelene, gaze.. uzmi dekice, toplomjer i lupocet čepiće za ne daj Bože..
Tak sam nekako i ja mislila, al spas mi je što tamo imam veš mašinu ako baš zatreba!
A slinčeke i ja moram ići kupiti jer je počela baš jako sliniti, a imam samo par komada na čićak doma, svi ostali se vežu a to mi je em nespretno em se bojim da si ga slučajno ne potegne prejako jer i njih gura u usta!

MarijaŠ hahaha,bas si me nasmijala! Moj boksac je danas puno bolje. Jos je crvenkasto oko,al sve je puno bolje nego jucer! Slazem se s koalom123 sto se tice klime!
Mi jos razmisljamo o bebinjaku! Ne prodajemo nista,niti nam sto treba,dosli eventualno da upoznamo vas!! :) Sve ovisi o vremenu i raspolozenju mojeg princa! S tim da smo dosta blizu sc!
<3<3<3 Karl <3<3<3
Meni je sveki svaku subotu kod nas i baš uživam,pa ako ona bude željela stižemo nas 3 jer imam toliko stvari da me sve sram....nego cure za kaj je ovo?danas u dm-u vidim nekog tatu ispred mene,valjda je 20 komada kupio
www.dm.de/de_homepage/babylove/produkte/babynahrung_kategorien/milchnahrung/406336/babywasser-425919.HTML
lonny...ja slinčeke stavljam u hlače/trenirke,ne da mi slini nego je to prestrašno,slapovi Niagare
Meni je sveki svaku subotu kod nas i baš uživam,pa ako ona bude željela stižemo nas 3 jer imam toliko stvari da me sve sram….nego cure za kaj je ovo?danas u dm-u vidim nekog tatu ispred mene,valjda je 20 komada kupio
www.dm.de/de_homepage/babylove/produkte/babynahrung_kategorien/milchnahrung/406336/babywasser-425919.HTML
lonny…ja slinčeke stavljam u hlače/trenirke,ne da mi slini nego je to prestrašno,slapovi Niagare
uz malo njemačkog kaj sam naučila u srednjoj sam skužila da je to voda koja se ne treb aprokuhavati. odmah se s njom mogu raditi kašice i jela ili ak je beba na formuli onda umjetno mlijeko. uglavnom skroz nepotrebna stvar po meni. kaj se slinčeka tiče ja imam zarine koji se ne vežu oko vrata nego onak u križ pa na leđa. jesu skupi ko vrag al su najbolji.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji