Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lonny
    27. Travanj 2015. 22:26

Nama je kad smo imali lagani osip pomogla kombinacija sudocrem i bepanten mast. Znači kod jednog presvlačenja jedno, kod drugog drugo, u jaaako tankom sloju i prošlo je za jedan dan. i jednom ili dva put sam isprala kožu sa fiziološkom, ona pomaže kod bakterija.

Jojo5
    27. Travanj 2015. 23:14

Nalah super pitanje, tako i moj cendra kada je vani a imam isto 3 u 1 kolica i baš sam se pitala dali smije biti u tom poluležećem položaju. Ja ga ne furam u košari jer ne stane u nju zbog tog žabica stava nogu pa ga vozim u tom jel..sportskom modelu ali ispod mu stavim nekaj mekano jer su mi tvrda ta kolica a ne lamače nogama pa nemre nigdje zbegati van :D
    Valjda smijem mu malo podići ionak cendra stalno  , ako može u autosjedlicu valjda može i ovak.

lonny
    28. Travanj 2015. 09:10

Ja sam isto izvukla sportski dio za Hanu, u košari ju već dugo ne vozim jer je plakala, bilo joj je dosadno i imala sam osječaj da dok tako leži osijeti svaku rupu makar sam joj stavljala i dekicu i šta ja snam što sve ne da bude mekše.
    Jedno vrijeme je onda bila u autosjedalici, ali mi je djelovalo da joj postaje premala da bi u njoj šetale, ok za vožnju, ali kad šećemo želim da ima prostora. I sad je u sportskom dijelu u nultom položaju, samo je trun zadignuta, ima prostora, vežem ju, ali ne onako skroz čvrsto jer još nemre nigdje sama i sad uživa!

cloudy
    28. Travanj 2015. 09:11

I mene to za kolica zanima...ja curku još uvijek u košari furam jer stane u nju al isto ću morat vidjeti taj treći nastavak za kolica kak izgleda...jer uskoro će joj košara postat premala

lonny
    28. Travanj 2015. 09:26

Curke moje jeste vi vidjele onu snimku iz Bugarske na 24 sata gdje babica tuče bebicu koja ne može zaspati? Ja sam to vidjela još prije dva dana na nekom drugom portalu, žao mi je što sam otvorila video, uspijela sam vidjeti svega 15ak sekundi i onda sam bacila mob. To je prestrašno, ne mogu vjerovati da takvi ljudi postoje. Jedino me tješi što su ju zatvorili i što ju čeka suđenje za pokušaj ubojstva, a zbilja se nadam da je bebica sad u dobrim rukama i da će se oporaviti.
    Zbilja vam ne preporučam da otvarate video, ja već dva dana ne mogu sliku iz glave izbaciti i mislim da neću još dugo moći!

koala123
    28. Travanj 2015. 09:27

ja imam peg perego 3 u 1 kolica i nakon kosare mi je bila u autosjedalici koja je za bebe do 13 kg. al skuzila sam da joj to ne pase jer ne moze spavati pa sam ju stavila u onu zadnju opciju. ali skroz sam spustila naslon. i to tek sada nedavno... ili joj samo malo povisim pa da bude u tom polulezecem

kimito
    28. Travanj 2015. 09:43

Ja sam je isto jedno vrijeme furala u autosjedalici pa sam je prebacila u taj nastavak, ali nulti položaj di stvarno kao da leži, ali opet vidi van.. e mene sad zanima.. da li se mora čekat da beba pocne samostalno sjedit da ju prebacim u taj polusjedeći položaj ili ne? jer taj nastavak je kao od sest mjeseci na dalje.. a ona za par dana ima sest mjeseci :) btw ne mogu vjerovat da je vrijeme tako proletilo!

Jojo5
    28. Travanj 2015. 10:13

lonny vidjela sam to prije par mjeseci na par sekundi jer ja nemreg gledati takve stvari i evo još dan danas nakon toliko mjeseci se toga sjetim. ne mogu to razumjeti ne bih ju pustila nikada iz zatvora, držala bih ju u samici samo da razmišlja o tome do  kraja života.

lonny
    28. Travanj 2015. 10:27

Ma meni dođe doslovno zlo kad se sijetim i samo mi suze krenu. Inače ne želim nikome zlo, ali njoj želim da završi u najgorem mogućem zatvoru. Poznato je da se pedofili u zatvoru tretiraju kao najgotri šljam, a ovo mi je u istoj kategoriji s njima, ako čak ne i gore!
    Mrzim kad mi netko izazove takve osjećaje, zbilja sam tolerantna, ali u ovom slučaju bi ju mlatila i davila golim rukama, ma ne znam što bi joj napravila.  Gledam svoju mišicu i ne mogu ni zamisliti kroz što prolaze ti roditelji. Za ovo ne postoji oprost!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.