Ja opčenito takve videe ne mogu gledat...a u zadnje vrijeme izbjegavam i priče o bolesnim klincima jer se samo zbediram :/
Nego...dolazi mi poćetkom 6.mj frendica iz švedske, baš šveďanka,ne naša iseljenica,i postoje šanse da dođe i njena sestra koja ima curku par tjedana mlađu od moje Lotte...i pričam tak s njom i putam koju kremu za bebinu guzu ova koristi,da joj izvidim cijenu jer znam da su te stvari gore masu skuplje...i veli ova nikakvu....pa kak nikakvu,a pelenski osip i to... ne,ak se javi osip onda to riješe al ne mažu kod svakog presvlaćenja....ja ostala 😯 i još se meni čudi da zašto stalno mažem....i oni gore jednom tjedno kupaju bebe da im se koža ne isušuje...ne mogu se načudit da ja svaki drugi dan kupam curku
Ja svojoj guzu i pikicu ne mažem i fakat ne vidim potrebu za mazanjem,pogotovo ne 10 puta na dan ili koliko se već premata,nikad nije imala ni crvenilo ni bilo kakav oblik osipa...kupam ju svaki drugi dan i poslije namažem Becutan mlijekom koje je nemasno i ne guši kožu.Lice joj često brišem vlažnom krpicom zbog sline koja je trenutno svugdje zbog zubića i tu i tamo namažem dječjom kremom koja je bez parafinskih ulja,boja i konzervansa
Ja isto ne mažem skoro uopće, samo ujutro, nakon što je cijelu noć imala jednu pelenu, dobro operemo s vodicom i nanesem tanki, tanki sloj kremice i to ne svaki dan. A preko dana, kad se presvlačimo svakih cca dva sata ne mažem ništa.
I isto kupam jednom, dva puta tjedno sa malo šamponića, ali ne mažem ju poslije kupanj ni sa čim, jednostavno nema potrebe, ima super kožu i mislim da bi s raznim kremicama samo sr... napravila. Naravno svaki dan se umijemo više puta zbog sline i peremo rukice. A kad se pokaka onda ide pod pipu i to obožava.
Sad ću ju početi češće kupati, ali samo s vodom, bez šampona, jer uživa u kadi, a i kreče sve toplije pa mislim da će joj pasati.
Drage mame ja sam danas u komi. Probudimo se ujutro, a moj malac nemoze otvorit oko. Brzo osvjetlimo sobu,a njemu oko jakoo naoteceno. Zvala dr i dala nam mast i kapi za oko,te Fenistil kapi za mozebitnu alergiju( jer ima atopijski dermatitis). Kaze da je najvjerojatnije propuh(vjetar). Ali hvala Bogu,bolje mu je puno sad. I onda mi se maloprije toliko lupi zveckicom da si raskrvari usnicu
. Mis moj mali sve ga danas uhvatilo.
A tata ga zeza da izgleda kao da je iz ringa izasao,mali nas boksac!
<3<3<3 Karl <3<3<3
Miš mali, nadam se da će brzo proči!
Tak se i moja zna zveknuti iz sve snage i nastavi se igrati ko da se nije ništa dogodilo. A imam osječaj da bi mene zabolilo da sam se tako lupila. Ali još se nikad nije raskrvarila, osim kad se ogrebe s noktićima.
To rezanje nogtića mi je koma. Ima koja kakav trik kako to što bolje izvesti. Režem joj dok spava s onim škaricama za bebe, ali uvijek negdje ostane oštriji rubić. najrađe bi uzela turpiju i isturpijala joj ih
To mi je baš stres, buljim u rukice da ju ne ozljedim da mi kasnije bude zlo! i bojim se da ne odrežem prejako da joj ne bi urastali. Nikako da se na to naviknem!
Hvala I ja se nadam da ce nam di sutra okeko proci! On se je danas prvi put uspio tako lupit da si raskrvari,do sad je isto tako kao sto ti kazes,lupi se i kao da nista nije bilo nastavi dalje. A sto se tice noktica,ja sam rezala djecijim skaricama,ali nekako su tupe i predebele... sad sam mu kupila obicne solingenove skarice i rezem mu dok spava,ali okrenem ih naopako,tj.spic od njega,da ga ne piknem. I super odrezem! Pa probaj....
<3<3<3 Karl <3<3<3
Sortiraj odgovore
Najstariji