Jesam, da :-)
Samo da joj ne dam gusta hahaha
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pa normalno da jesmo... još ja dragom nisam dala ni blizu par dana ranije da se ne bi slučajno zalomilo pa da ne bi bilo na njen rođendan :P
Pa normalno da jesmo… još ja dragom nisam dala ni blizu par dana ranije da se ne bi slučajno zalomilo pa da ne bi bilo na njen rođendan :P
Upišat ću se od smijeha!!
:) kažem vam ja... u njenoj glavi bi to tak zvučalo ... voli si ona biti važna ... i voli misliti da je svima drugima jako jako važna :) inače čist ok, ali eto... nego...što se radi danas?
:) kažem vam ja… u njenoj glavi bi to tak zvučalo … voli si ona biti važna … i voli misliti da je svima drugima jako jako važna :) inače čist ok, ali eto… nego…što se radi danas?
Je, je jako je važna!!
Ja sam si danas sva opićena, super sam dobre volje, valjda zato što je sunce, nakon ove kiše, imam energije za poludit, mogla bih kuću prevrnut, valjda zato što su plodni dani??
ja bi baš voljela da naš miš urani 3 dana od planiranog termina i pogodi taman godišnjicu braka mojih roditelja i sestričnin rođendan
malo off topic...jel ima netko od vas problema s porukama na klokanici???mislim onim private porukama...od nekidan mi stoji da nisam pročitala jednu poruku i kad ju otvorim i dalje mi stoji da je nepročitana i tak već 3dana...probala sam čak i ostavit otvorenu poruku duže vrijeme al ni to ju nije poništilo...sad me već polako to počinje iritirati
malo off topic…jel ima netko od vas problema s porukama na klokanici???mislim onim private porukama…od nekidan mi stoji da nisam pročitala jednu poruku i kad ju otvorim i dalje mi stoji da je nepročitana i tak već 3dana…probala sam čak i ostavit otvorenu poruku duže vrijeme al ni to ju nije poništilo…sad me već polako to počinje iritirati
a imam taj problem od prije tjedan dana oi stoji stalno 15 neproćitanih,.. eto... stvarno neznam zasto,...
DOCKY
malo off topic…jel ima netko od vas problema s porukama na klokanici???mislim onim private porukama…od nekidan mi stoji da nisam pročitala jednu poruku i kad ju otvorim i dalje mi stoji da je nepročitana i tak već 3dana…probala sam čak i ostavit otvorenu poruku duže vrijeme al ni to ju nije poništilo…sad me već polako to počinje iritirati
imam ja!!! i mene to iritira , al nisam znala koga da i kaj pitam!! stoji mi tako vec par dana, i pika me u oko svaki put !!
:) e to bi bilo lijepo :) mojoj best frendici je rođendan 8.1. baš je ona komentirala kak bi bilo fora da rodim na njen rođendan... i to bi i ja volila ... ali vidjet ćemo :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji