opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nutella
    19. Siječanj 2015. 13:43

istina,koza moze popucat i pored silnih krema,to su geni.ali vjerujem da ce kreme ublazit stije,ipak koza postaje mekana i dobije elastin.zato se mazite,svakuda!!! 
    ja sam se mazala po grudima i trbuhu od 2.mjeseca trudnoce,i nemam nigdje ni tockice,ali zato po bedrima s vanjske strane imam po 3-4strijice,jer se tuda nisam mazala.jednostavno nisam racunala da cu i u tom dijelu ''nabujat''

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

bebinjo
    19. Siječanj 2015. 13:58

Evo da se javim...nocas me uhvatili bolovi sa obilnim krvarenjem gdje sam izbacila sve iz sebe i zavrsila u bolnici na kiretazi iako nije nista bilo ostalo u meni...😢😭😭😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.