opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebinjo
    19. Siječanj 2015. 15:22

9 tjedana sam bila trudna . Sad sam ok, ujutro sam se isplakaka i kasnije mi bilo dobro...kao neko olaksanje...otpocetka sam imala neki cudni filing u vezi trudnoce,i sanjala gluposti i svaki vrag me bolio...ali ipak...

renata6
    19. Siječanj 2015. 15:25

bebinjo

9 tjedana sam bila trudna . Sad sam ok, ujutro sam se isplakaka i kasnije mi bilo dobro…kao neko olaksanje…otpocetka sam imala neki cudni filing u vezi trudnoce,i sanjala gluposti i svaki vrag me bolio…ali ipak…

Isplači se koliko trebaš, oporavi se i psihički i fizički! Znam da će se ponovno družiti sa nama!

Bublica123
    19. Siječanj 2015. 15:34

bebinjo

9 tjedana sam bila trudna . Sad sam ok, ujutro sam se isplakaka i kasnije mi bilo dobro…kao neko olaksanje…otpocetka sam imala neki cudni filing u vezi trudnoce,i sanjala gluposti i svaki vrag me bolio…ali ipak…

mi smo uz tebe...samo hrabro naprijed u nove pobjede 

crnamala
    19. Siječanj 2015. 20:59

bebinjo

Ajme, bas mi je jako jako zao!  Valjda je tako moralo bit. Budi jaka oporavi se pa se vrati sa novim osmijehom. 

ninach1903
    20. Siječanj 2015. 14:13

bebinjo

Zao mi je...drz se, mi smo tu uz tebe 

16.12.2014 <3 Lena <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani