9 tjedana sam bila trudna . Sad sam ok, ujutro sam se isplakaka i kasnije mi bilo dobro...kao neko olaksanje...otpocetka sam imala neki cudni filing u vezi trudnoce,i sanjala gluposti i svaki vrag me bolio...ali ipak...
9 tjedana sam bila trudna . Sad sam ok, ujutro sam se isplakaka i kasnije mi bilo dobro…kao neko olaksanje…otpocetka sam imala neki cudni filing u vezi trudnoce,i sanjala gluposti i svaki vrag me bolio…ali ipak…
Isplači se koliko trebaš, oporavi se i psihički i fizički! Znam da će se ponovno družiti sa nama!
9 tjedana sam bila trudna . Sad sam ok, ujutro sam se isplakaka i kasnije mi bilo dobro…kao neko olaksanje…otpocetka sam imala neki cudni filing u vezi trudnoce,i sanjala gluposti i svaki vrag me bolio…ali ipak…
mi smo uz tebe...samo hrabro naprijed u nove pobjede
Ajme, bas mi je jako jako zao! Valjda je tako moralo bit. Budi jaka oporavi se pa se vrati sa novim osmijehom.
Zao mi je...drz se, mi smo tu uz tebe
16.12.2014 <3 Lena <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji