opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Neni5
    16. Siječanj 2015. 08:08

Mama... pokusaj sa drugim preglednikom, kad sam ja stavljala profilnu sliku uopce mi nije bilo te opcije na chrome-u, pokusaj explorer ili mozilu ☺

• adri25l
    16. Siječanj 2015. 21:56

Pozdrav mame! Evo i ja vam se prikljucujem. Ne znam jel ima negdje tema u vezi upale uha kod djeteta,pa bi vas ovdje pitala nesto u vezi toga. Znaci,prije par dana se po prvi puta moja curka(uskoro 4-godisnjakinja) susrela sa upalom oba uha. Pije klavocine,za par dana je kontrola. Ono sto mene zanima je kako ste se tom prilikom ponasale kad je trebalo oprati kosu djetetu,malo ocistiti usi? ne 
    mislim prvih par dana dok to jos boli,ali kasnije...hvala

Sara9
    16. Siječanj 2015. 22:02

adri25l

Pozdrav mame! Evo i ja vam se prikljucujem. Ne znam jel ima negdje tema u vezi upale uha kod djeteta,pa bi vas ovdje pitala nesto u vezi toga. Znaci,prije par dana se po prvi puta moja curka(uskoro 4-godisnjakinja) susrela sa upalom oba uha. Pije klavocine,za par dana je kontrola. Ono sto mene zanima je kako ste se tom prilikom ponasale kad je trebalo oprati kosu djetetu,malo ocistiti usi? ne 
    mislim prvih par dana dok to jos boli,ali kasnije…hvala

Draga pogledaj u grupi jaslička dob, ovdje je vecina cura prvi put trudno 

adri25l

Mala_huckica
    17. Siječanj 2015. 18:42

Jel zna tko gdje se može kupit lanolin krema za bradavice? gledala sam neki dan u dm (doduše dm u crikvenici koji nema baš cijeli asortiman), nisam našla, a u apoteci zaboravila pitat.

lonny
    17. Siječanj 2015. 22:58

Mala_huckica

Jel zna tko gdje se može kupit lanolin krema za bradavice? gledala sam neki dan u dm (doduše dm u crikvenici koji nema baš cijeli asortiman), nisam našla, a u apoteci zaboravila pitat.

Meni je muž u DMu kupio od bio baza mast za bradavice, ne treba se prati prije dojenja, a odlična mi je.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani