Adblock imam već dugo na laptpu i hvala onima koji su ga izmislili.
Neni za mob moraš skinut aplikaciju, samo pazi ako imaš android može ti blokirat neke druge aplikacije, recimo ako koristiš netbanking na zabu i prek njega plaćaš račune može ti ponekad radit probleme. A za iphon mislim da se ta aplikacija plaća.
Pupa i ja sam u ranoj trudnoći i isto sam imala bolove ko da ću svaki ćas procurit, ali ti bolovi polako popuštaju, ali zato me donji dio leđa jako bole, vjerujatno zato što se zdjelica polako širi. A grudi ko da nisu moje, natećene su i bole. Bila bi sretna da kad idem spavat ih mogu stavit sa strane, pa ujutro vratit nazad . Napuhnuta sam i trbuh minavečer izgleda ko da sam u 5 mjesecu a ne kraj 5tog tjedna. Tako da draga moja uživaj, mislim da je sve to normalno
A slažem se s tobom! Vjerojatno su hormoni u pitanju, jer kad uključim razum on mi govori da će mi troje djece biti dosta! I nekako mi se ne prolazi sve čari trudnoće ponovo. A onda i porod. Još ak ovaj mali bude zloćko. Pa i ne znam kako bi bilo s poslom. Ne znam da li ćemo se morati seliti zbog muževog posla. Šta će biti s plaćama jer smo i muž i ja na državnim jaslama. Pa starija će kćer uskoro na faks, mlađa u školu. Uglavnom razum govori- DOSTA JE, a hormoni- BILO BI LIJEPO IMATI JOŠ JEDNO DA SE BRACO IMA S KIM IGRATI !!! Mislim da će u mom slučaju presudnu ulogu odigrat muž!!! A ja ću vjerojatno pokušavat dok god mi tijelo bude dozvoljavalo- mama je ostala bez menge u 52 godini tak da imam još vremena!!
e, curke, znam da nema veze s nicim ovdje, al vi koje ste radile ove radosnice tu na klokanici.. jel koja uspjela stavit slike u događaje/albume a da se vidi cijela slika kak spada? Jer meni svaku sliku prereze na pola... Ak ima koja mama da je uspjela cijelu sliku namjestit nekak da mi kaze kak. Bila bi jako zahvalna :)
03.09.2014. -moja srećica <3 Antonio <3
ma sam se nemoj brinuti ništa, te veličine su relativne. Moj je bebi sa 6+5 imao CRL 3,9 mm, a dva tjedna kasnije je bio 16 mm. sve je to relativno.
Mama... pokusaj sa drugim preglednikom, kad sam ja stavljala profilnu sliku uopce mi nije bilo te opcije na chrome-u, pokusaj explorer ili mozilu ☺
Pozdrav mame! Evo i ja vam se prikljucujem. Ne znam jel ima negdje tema u vezi upale uha kod djeteta,pa bi vas ovdje pitala nesto u vezi toga. Znaci,prije par dana se po prvi puta moja curka(uskoro 4-godisnjakinja) susrela sa upalom oba uha. Pije klavocine,za par dana je kontrola. Ono sto mene zanima je kako ste se tom prilikom ponasale kad je trebalo oprati kosu djetetu,malo ocistiti usi? ne
mislim prvih par dana dok to jos boli,ali kasnije...hvala
adri25l
Sortiraj odgovore
Najstariji