samo onu s čokoladom xD
ove druge sam planirala danas jer sam jučer bila pokočena sva
pozdrav moje dame…nije me par dana bilo…a mozda i bolje da nije… zivcana sam na cijeli svijet,…nemam pojma sto mi se dogada… samo mi netko krivo prst pokaze ja vec vristim… jel to zbog vremena??? uhhh…ubija me to… muiz se vise ne usudi pricat samnom…
s druge strane moja mala zlocestoba zeli samo meni bit na rukama… jucer ju je cuvala baka jer smo mi isli kod zubara,ali se napacala jer se mala cijelo vrijeme plakala…a cim sam ja dosla ko da si ju odrezal…tisina… jel ima jos netko tak “dobro” dijete ili sam jedina na ovom planetu??
Tina moja draga, tebe tek sad primilo emocije? Drzi se bit ce sve uredu, mozda ti treba malo vise sna i da skupa sa bakom ili nekim provodite vremena pa joj malo zbrises..
Mene su jucer emocije takve ulovile, par puta sam se rasplakala ko ludak, pa srce, tek kad su mi pola normsbela dali sam uspjela zaspat..
Nego da te pitam, ti si sad iskusnija, od 3 popodne mi nece zaspat duze od 15min, smiri se tek na cici al nevuce jako pa ju moram skakljat po uhu, i prdi puno, probali smo joj dati nadohranu kad je jako plakala popila je malo i opet plac i na cici se tek smiri..i stuca dosta.. Jesu to grcici ili?
zebrica
Bok curke, eto mene opet tu malo da vas pozdravim. Vidim Zebrica rodila (dok ja dođem svašta se izdogađalo) - pa čestitam sa zakašnjenjem.
Kaj ima novog...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Hvala iskrice.. Evo mucimo se sa placem, neznam sta joj je place svako malo zaspi po 15min, nije gladna jer se igra a ne vuce.. Ima cure koja iskustva sta bi mogli biti..
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji