opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    17. Studeni 2014. 18:52

MalaMuca probala sam dns receptić, ooooodličan je!

MalaMuca
    17. Studeni 2014. 19:17

hihihi, baš mi je drago :D

Igorovabebica
    17. Studeni 2014. 19:23

Moram ja napraviti te kolače, volim tamaniti kolače raznih okusa.  A i kuhati. Ako još netko ima kakav dobar recept-pišite!!! Nego, sada malo skrećem s teme, je li koja od vas pila Ferrum tablete u trudnoći. Meni je danas ginekologica dala, to su tablete za žvakanje zbog niskog željeza, hemoglobina, eritrocita, hematokrita i limfocita. Za pola ih ni ne znam što znače. I moram za dva tjedna opet raditi krvnu sliku. Arrrggghhh. Bezveze.

Igorovabebica
    17. Studeni 2014. 19:23

Nikada nisam imala problema sa željezom, uvijek mi je bilo visoko i sada je opet palo. A stalno tamanim hranu bogatu željezom! Ništa, idem početi lizati šahtove po cesti. 

cloudy
    17. Studeni 2014. 19:27

Ja sam ti to pila pred desetak godina kad mi je željezo bilo nisko...malosu čudnjikavog okusa pa ti ne bi bilo loše nešto imat za saprat taj okus iz usta

Igorovabebica
    17. Studeni 2014. 19:32

Uf, izazivaju li žgaravicu? Je li ti bila muka od tog čudnog okusa?

cloudy
    17. Studeni 2014. 20:06

Meni tad nisu uzrokovali žgaravicu,al nisam bila trudna tak da nisam ziher jel bi ju uzrokovali u trudnoći,nadam se da ti ju neće uzrokovat.... jednostavno su mi ostavljali neki čudan okus...nemam pojma s čim  bi ga usporedila al znam da sam uvijek neko voće jela poslije da mi se taj okus makne..meni je baš bio čudan okus od njih

Igorovabebica
    17. Studeni 2014. 20:09

Budem ti rekla kada ih sutra podignem u apoteci kakvog su mi okusa. Već sada se mrštim na njihov spomen. Ah, kada se mora, mora se. Ironija je što mi je prošli nalaz krvne slike željezo bilo fenomenalno, da bi nakon dva mjeseca ponovno opalo. Pa kako? Koliko ima tableta?

Dea23
    17. Studeni 2014. 20:27

I ne uzrokuju žgaravicu, barem meni. Ja požvačem ujutro odmah nakon doručka, da nemam više brige s tim, popim C poslije toga i to je to! ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.