malamuca.. di si ju osjetila da štuca? moja je u ponedjeljak navečer imala napad štucanja i full se nisko dole osjetilo.. .sad jel se ona okrenula kak spada il nije ne znam... :/ isto ne mogu skužit po pokretima... ja mantram da nam curke opet postanu šišmiši :D
dok je bila okrenuta glavicom prema dolje, uvijek sam dolje skroz osjetila štucanje i to me onak ko škakljalo.
A za sad mi još nije štucala tak da čekam :D
pozdrav moje dame...nije me par dana bilo...a mozda i bolje da nije... zivcana sam na cijeli svijet,...nemam pojma sto mi se dogada... samo mi netko krivo prst pokaze ja vec vristim... jel to zbog vremena??? uhhh...ubija me to... muiz se vise ne usudi pricat samnom...
s druge strane moja mala zlocestoba zeli samo meni bit na rukama... jucer ju je cuvala baka jer smo mi isli kod zubara,ali se napacala jer se mala cijelo vrijeme plakala...a cim sam ja dosla ko da si ju odrezal...tisina... jel ima jos netko tak "dobro" dijete ili sam jedina na ovom planetu??
Laura 21.08.2014 :-*
To ti je zbog rutine, u principu svaki dan je isti, hranjenje, presvlačenje, klopa, spavanje, ako uopće imaš išta vremena za sebe, onda skupljaš, skupljaš i onda dođeš do situacije u kojoj i jesi da ti sve počinje ići na živce i kad pomisliš da nekud odeš i da ostaviš malu reakcija je takva kakvu si i opisala jer ste i uvijek zajedno.
I da nisi sama, i ja ti se pridružujem, moja cure je izrazito vezana za mene, ima 5 godina i nikad nije ostala kod bake, uvijek protestira...
jao.... znas kak mi je to bezveze postalo... idem se tusirat,al obavezno sa otkljucanom kupaonom jer kad ju zgrabi da ju muz donese da me vidi... katastrofa...
a inace je super...kad sam u njenom vidnom podrucju sve 5... igra se...sama si zvecku drzi,cak je i jutros prebacila iz jedne ruke u drugu...al mislim da je to vise bila slucajnost...
al eto...dok me nema totalni kaos.... kako da postignemo da i tatu prihvati??
Laura 21.08.2014 :-*
Tina,izdojiš se kad ideš van?Van,mislim tipa zubar i sl.Kak onda s hranjenjem?Ja ću imati dosta obaveza po 2-3 sata krajem siječnja,a dragi će isto biti na putu,pa će ju baka čuvati...sad me već brine kak ću letiti doma da ne bude gladna i sigurno će se na njega teško priviknuti
Trebao bih se sve više igrati s njom, nositi ju,...ali sve u tvom vidokrugu, tako da se pomalo navikne na njega a da ti s vremenom se sve više mičeš, iako i taj postupak nekad ne funkcionira, a što ćeš mama je mama i ta veza nikad ne prestaje!
Sortiraj odgovore
Najstariji