Ma znam da je najbitnije to da je ona zdrava, samo kaj ono, malo me sad šokiralo sve to. Nisam nikad ni čitala nikaj za carski jer mi nije bilo niti na kraj pameti...
Cloudy, ajde linkaj mi u inbox, hvala :*
MalaMuca, vjerujem da te sokiralo. Ne mogu vjerovat da se tako kasno okrenula, meni je moj ginic rekao jos u 33. tjednu da je rijetkost da se tako kasno okrecu..
Malamuca, samo hrabro.
Jos se ona stigne opet okrenuti... Bit ce sve ok.
ali ja se nekak nadam da ako se sad okrenula znači da ima očito puno mjesta da paradira, nije niti nekaj velika jako, pa onda se stigne okrenuti natrag dolje...
ne znam, sad budem luda do idućeg tjedna :(
Cloudy mi je poslala neke vježbe i to, pa budem i to probala, možda uspije
ali ja se nekak nadam da ako se sad okrenula znači da ima očito puno mjesta da paradira, nije niti nekaj velika jako, pa onda se stigne okrenuti natrag dolje...
ne znam, sad budem luda do idućeg tjedna :(
Cloudy mi je poslala neke vježbe i to, pa budem i to probala, možda uspije
Malamuca-biti će sve u redu, probaj s tim vježbama i malena će se okrenuti, vidjeti ćeš! Javljaj nam se s novostima! Ja se sutra javim sa svojima iz Vinogradske! Šaljem big hug i držite mi se!
Boška-držim fige da te što prije prođe prehlada!
Malamuca drzim fige da se okrene, svakako radi vjezbe. Moj deckic je zasad dolje, 36 tjedan, i rekao mi je doktor da isto radim vjezbe za odrzavanje tog polozaja...uspravni polozaj ili klecanje, ugl. zdjelica iza a trbuh naprijed cim vise. Tko bi rekao da imaju mjesta za premjestanje sad :/
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
ma meni fakat nije jasno di je našla mjesta da se okrene.
Nemam pojma kaj dela, danas popodne me opet gurala ko blesava, jel se okrenula natrag il nije, nemam pojma, opće ju nemrem skužiti kak se složila. Čekam da počne štucati da osjetim di joj je glavica. To si je ona na tatu tak smotana sva bogec :D
hihihih :) uvijek su smotane na tatu =)
Možda se okrenula opet....ja sam to jako osjećala...onak guranje na sve strane neki duži period.
Držim fige =)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji