opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Lipanj 2014. 08:47

Ja se inace jako cesto cujem s Lilicom, ali evo sad se igrom slucaja nismo cule 2 dana. I jucer joj posaljem poruku cisto da vidim kako je i ono sok! Jaca je nego sto misli, i znam da ce izdrzati za sebe i svoje malo zlato!

DarijaZ, ja ne mogu vjerovati! Nadam se da ce sve biti ok sa sekinom bebom....

Bas se neke lose vijesti naredale, mora sad krenuti i sa lijepima malo...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ninika11
    20. Lipanj 2014. 11:09

joj i ja se nadam da će sad neke lijepe vijesti napokon.. cloudy se nije uopće javila poslije?  možda mi je promaklo

cloudy
    20. Lipanj 2014. 11:10

drage moje, vidim da se pitate gdje sam, šta je, kak je :) onaj dan, u srijedu sam došla oko 6 tek na red, kad sam došla doma bila sam premorena, a jučer me nije bilo ... sve je super, i sve je 5 :) čak mi je dr. na kratko pokazao uzv bebe :) i dobili smo fotkicu :) nije htio predugo, jer nije pobornik uzv-a ali nema veze :) za sad je sve ok ... 9+6 je bilo u srijedu (sad mi treba pomoć... što je to +6 ... 9 tjedana i 6 dana ili? možda blesavo pitanje al fakat ne znam)  u 12 tjednu imam novi pregled, do tad moram napravit krvne nalaze :)

DarijaZ
    20. Lipanj 2014. 11:12

9 tjedana + 6 dana...dobro si mislila
    super, drago mi je da je sve okej i u najboljem redu...nadam se da si se sad malo smirila?

hvala cure, i ja se nadam da ce sa sestrinom bebicom sve biti ok...bila je kod dr. Habeka na sv. Duhu, on je potvrdio dijagnozu, al ne mogu nist napraviti dok se bebica ne rodi...on se za sad dobro razvija i raste, nadamo se da ce tako i ostati...

...i jel se netko cuo s Lilicom, ima li novosti ??

ninika11
    20. Lipanj 2014. 11:15

DarijaZ promaklo mi je ovo sa sekom. nadam se da će sa bebicom biti sve ok....
    Lilica je dobro, samo što je tužna jer mora biti u bolnici. radi ctg svaki dan i on je u redu. razumijem ja nju dabi ona doma i da bi se bolje osjećala ali mislim da je sigurnije i bolje za bebicu da bude u bolnici... zadržali su je na toliko dugo sa razlogom valjda..

cloudy
    20. Lipanj 2014. 11:15

znači onda sam danas već 10 tjedan ak sam u srijedu bila 9+6 ili ??? smirila sam se skroz... dr. čim sam došla i rekla da sam došla na trudnički pregled (on je mislio da sam na papu došla) gurno ruku i rekao 9+6 čestitam... :) moje pitanje je bilo..i sve je ok? veli on pa da a zašto ne bi bilo hehhe... smirili smo se obadvoje, i dragi i ja :) on se isto bio uspaničio jer mu nisam ništa javljala dok nisam došla na red... i kad sam mu poslala sms da je sve ok da je 9+6 veli on a jel se vidi spolovilo hahha tata bi odmah malog sina :) sad smo si baš super ... nakon idućeg pregleda govorimo svima :)

cloudy
    20. Lipanj 2014. 11:17

a što nam je s lilicom? nisam vidjela ? držim fige da sve bude ok... i tvojoj seki darijaz također :)

ninika11
    20. Lipanj 2014. 11:18

super cloudy baš mi je drago. vidiš meni su rekli da računam od zadnjeg dana menge jer doktori uvijek oduzmu tjedan dana. npr. meni je u utorak on upisao da mi je 11+2, al mi je rekao to je 12. tjedan. mene to jako zbiunjuje iskreno., tako da ja računam od prvog dana zadnje menge tako da sam danas 13+0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.