Cloudy, mene ti moja vec mjesec dana budi svaku noc oko 4-pola 5! Vec sam se navikla, ali bas me zanima da li ce bit tako i kad se rodi!
Issss Cloudy sva sam se stresla odma sam si zamislila kak bi zavristala na tvom mjestu da ugledam tak osu tj.da me tak upikne grrr stvarno ih ne volim nikako
Je J je napokon uhvatio neki ritam budi se oko 1 i oko 5 ili oko 2 i oko 6 ili oko 3 i oko 7 hehe sve zavisi kad mu je bilo hranjenje ;) ali super nahranim ga tada i nastavi spavati,,prije se budio svaka 2 i pol do 3 h ali je i plakao pa me to umaralo a sad odma zaspi pa sam ko nova :D
Znas sta cu ti rec i moj je bio turbo aktivan i znao je stucat oko 10x dnevno a bome i sad stuca na svako malo toliko moram bit brza u presvlacenju jer odma pocne stucat od promjene temperature,,sad sam vec turbo brza al na pocetku kaos,,i sad je aktivan kao i u buski :D tako da uh...hehe bice mozda i tvoja :)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
:) pa ima sad onda dobro vrijeme buđenja/spavanja... ako ništa drugo bar se i ti uspiješ odmoriti.... :) a što se moje dame tiče, ja sve imam feeling da će biti budna po noći, a spavati po danu... bar je tako sada... navečer oko 9 pa do 11 pol 12 je aktivna... i onda opet po noći nekad... a preko dana ujutro se javi malo, pa oko podneva i onda je mir...ali, što je tu je, već sam se pomirila s tim da neće biti spavanja, odnosno da ću spavati kad i ona :)
Renata.... kako stvari sada stoje, čini se... a tata će biti presretan lako će meni biti, ja ću tak i tak biti doma i moći ću spavati i preko dana, a njega mi je već žao jer će morat nas durati a onda ujutro na posao ...
Tea... J je presladak koliko vidim
Cloudy je uspijem se i naspavat i napisat ovdje hihi ma sasvim mi je dovoljno oko 6h sna nisam ja bas nikad bila spavalica...ehhh ta tvoja dama ce biti pravi mali hahar :D
Hvala Cloudy i Nalah :D stavila sam i na "zidu" ( nezz kako da nazovem) sliku jer danas punimo 2mjeseca :))
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Bez brige budi, naviknu se i oni, da vidiš kroz par mjeseci očvrsnu i postanu zobiji ko i mi!Podočnjaci, teturanje, oči kao da su mamurne od lumpovanja večer prije....sve su to čari roditeljstva!
E, sad kad svi komentiraju Jana, ja ću tatu, nije ni on loš, mislim vidi se na koga je Jan zgodan!
Renata bozee krepah ja od smjeha
Imas pravo naviknu se i oni :D
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji