da...da....pocele smo sve redom radat...ja vise ne stignem pratit...
sad nisam tak cesto tu i skroz sam izgubljena...
Laura 21.08.2014 :-*
Dina dobrodošla
A jel se meni čini ili se Lillica nije dugo javila?
Dina dobrodošla
A jel se meni čini ili se Lillica nije dugo javila?
Bila je neki dan u temi manjak plodne vode tako nesto mi se cini? Mislim da je u bolnici i da ce skoro doc njena principesa ;)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dina...dobro nam došla što se lilice tiče i meni se čini da je u bolnici
..i ona bi nam uskoro mogla javit sretne vijesti
curke... kako ste mi jutros? jeste se odmorile za vikend? meni je jutro super počelo... ubola me osa u lijevu šaku pa me sad to boliii
curke… kako ste mi jutros? jeste se odmorile za vikend? meni je jutro super počelo… ubola me osa u lijevu šaku pa me sad to boliii
Helouu ja sasvim ok cak i naspavano J je oki corkao ;))
Osa?! Jahoj to sam uvijek mrzila mogu si mislit kako ti je a di si bila tako rano jutros u kojoj travki :D
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
mislim da žalac nije ostao, a odmah sam ruku pod hladnu vodu gurnula.... sad je već malo bolje... ma ja ih mrzim... a našla sam ju u čarapi!! koju sam pokupila s terase još prekjučer ujutro!! krenula okrenuti čarapu na pravu stranu kad ono osa... dobro sam nisam nogu u čarapu gurnula, imam feeling da bi me svu izbola...
Tea... jel mu se ustalio ritam spavanja? moja mala je noćas imala tulum u trbuhu, negdje oko 3, 4 nisam gledala na mob jer sam pokušavala ignorirati bubanje i nastaviti spavati,... samo me strah da joj to ne pređe u naviku i kad se rodi...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji