opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gold👑
    30. Kolovoz 2014. 16:29

Dina dobrodošla 

A jel se meni čini ili se Lillica nije dugo javila?

Tejuska♡
    30. Kolovoz 2014. 16:30

Dina dobro nam dosla 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cloudy
    30. Kolovoz 2014. 17:04

Dina...dobro nam došla   što se lilice tiče i meni se čini da je u bolnici
    ..i ona bi nam uskoro mogla javit sretne vijesti

cloudy
    01. Rujan 2014. 09:33

curke... kako ste mi jutros? jeste se odmorile za vikend? meni je jutro super počelo... ubola me osa u lijevu šaku pa me sad to boliii

Nalah
    01. Rujan 2014. 09:43

Jel ti ostao žalac?Stavi si led

cloudy
    01. Rujan 2014. 09:53

mislim da žalac nije ostao, a odmah sam ruku pod hladnu vodu gurnula.... sad je već malo bolje... ma ja ih mrzim... a našla sam ju u čarapi!! koju sam pokupila s terase još prekjučer ujutro!! krenula okrenuti čarapu na pravu stranu kad ono osa... dobro sam nisam nogu u čarapu gurnula, imam feeling da bi me svu izbola... 

Tea... jel mu se ustalio ritam spavanja? moja mala je noćas imala tulum u trbuhu, negdje oko 3, 4 nisam gledala na mob jer sam pokušavala ignorirati bubanje i nastaviti spavati,... samo me strah da joj to ne pređe u naviku i kad se rodi...

Nalah
    01. Rujan 2014. 09:56

hahahaha moja non stop ordinira,ma neka

cloudy
    01. Rujan 2014. 10:06

ma ne smeta meni, ali ovo noćas je bio baš tulum... kud je kiša vani padala i grmilo je tud me i ona držala budnom... ali neka, nek ja nju osjetim, tak sam si mirnija i sretnija :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.