opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    01. Rujan 2014. 10:59

A čuj, pa nećemo da se sad tata osjeća zapostavljeno, pa sad svi komentiraju djetešce a nitko tatu, pa neka se nađe...Šalim se, preslatka je slikica!

Nalah
    01. Rujan 2014. 11:01

Tea,onda čestitke na 2 mjeseca!!

Mum of four
    01. Rujan 2014. 11:02

Joj ja sam mislila kako će mi danas bit super dan pošto je curka krenula u vrtić ,mislila sam napokon ću malo odmorit imat vremena za sebe,a nakraju sam nervozna i jedva čekam 12.30 da idem po nju...eh to su čari roditeljstva

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

cloudy
    01. Rujan 2014. 11:07

sretna 2 mjeseca :) stvarno je beba preslatka :D

Tejuska♡
    01. Rujan 2014. 11:07

Nalah hvalaa tii
    Sandra mogu mislit kako ti je i sigurno ce biti neko vrijeme dok se eto ne priviknes.. Kako je ona to prihvatila? Jel se plakala ili je bilo sve super?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    01. Rujan 2014. 11:08

Cloudy
    Uskoro cemo i mi gledati vase smotuljke ;)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Mum of four
    01. Rujan 2014. 11:11

Ma ona je bila već u jaslicama,samo je sad preko ljeta bila doma,tako da nemamo problema...
    Danas je krenula u vrtić dočekale je nove teta,ona sva ponosna jer je sad na katu gdje su veliki,meni samo pomahnula...A kad sam se navikla na galamu doma,danas sve nešto tiho još i ovo vrijeme katastrofa...a i moji hormoni

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

cloudy
    01. Rujan 2014. 11:15

Sandra... brzo će 12 i 30 i opet ćeš imati galamu doma :) ja sve mislim da mi nećemo u vrtić (kad za to dođe vrijeme) ja ću tak i tak biti doma po cijele dane, a nije ni da mi je blizu baš....

Tejuska♡
    01. Rujan 2014. 11:17

Aaa mogu mislit nju svu ponosnu jer je sad velika ;D
    aa bice kod tebe hormoni onda ;/

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.