opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    01. Rujan 2014. 10:53

Bez brige budi, naviknu se i oni, da vidiš kroz par mjeseci očvrsnu i postanu zobiji ko i mi!Podočnjaci, teturanje, oči kao da su mamurne od lumpovanja večer prije....sve su to čari roditeljstva!
    E, sad kad svi komentiraju Jana, ja ću tatu, nije ni on loš, mislim vidi se na koga je Jan zgodan!

Tejuska♡
    01. Rujan 2014. 10:56

Renata bozee krepah ja od smjeha 
    Imas pravo naviknu se i oni :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

renata6
    01. Rujan 2014. 10:59

A čuj, pa nećemo da se sad tata osjeća zapostavljeno, pa sad svi komentiraju djetešce a nitko tatu, pa neka se nađe...Šalim se, preslatka je slikica!

Tejuska♡
    01. Rujan 2014. 11:00

renata

A čuj, pa nećemo da se sad tata osjeća zapostavljeno, pa sad svi komentiraju djetešce a nitko tatu, pa neka se nađe…Šalim se, preslatka je slikica!

Daaa naravno hehe :D hvala ti :*

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Nalah
    01. Rujan 2014. 11:01

Tea,onda čestitke na 2 mjeseca!!

Mum of four
    01. Rujan 2014. 11:02

Joj ja sam mislila kako će mi danas bit super dan pošto je curka krenula u vrtić ,mislila sam napokon ću malo odmorit imat vremena za sebe,a nakraju sam nervozna i jedva čekam 12.30 da idem po nju...eh to su čari roditeljstva

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

cloudy
    01. Rujan 2014. 11:07

sretna 2 mjeseca :) stvarno je beba preslatka :D

Tejuska♡
    01. Rujan 2014. 11:07

Nalah hvalaa tii
    Sandra mogu mislit kako ti je i sigurno ce biti neko vrijeme dok se eto ne priviknes.. Kako je ona to prihvatila? Jel se plakala ili je bilo sve super?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    01. Rujan 2014. 11:08

Cloudy
    Uskoro cemo i mi gledati vase smotuljke ;)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Mum of four
    01. Rujan 2014. 11:11

Ma ona je bila već u jaslicama,samo je sad preko ljeta bila doma,tako da nemamo problema...
    Danas je krenula u vrtić dočekale je nove teta,ona sva ponosna jer je sad na katu gdje su veliki,meni samo pomahnula...A kad sam se navikla na galamu doma,danas sve nešto tiho još i ovo vrijeme katastrofa...a i moji hormoni

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani