opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    28. Kolovoz 2014. 13:54

Jel ima netko onu knjižicu koja se dobije od patronažne-mislim da se zove srećica u kojoj piše sve za prijavu djeteta i sl...?

Pilici
    28. Kolovoz 2014. 16:19

boba draga sretno ti javi nam se....

zebrica

Kokolina
    28. Kolovoz 2014. 16:40

sretno Boba!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

• paris
    28. Kolovoz 2014. 17:09

Sretno Boba!

Boba10
    28. Kolovoz 2014. 22:55

Drage moje, eto mene iz predrađaone prebacili na odjel. Trudovi se očitavaju,ali izgleda da su to još oni pripremni jer me ne otvaraju ništa. Doktorica super,kaže mogu vam šibnuti drip i prokinuti vodenjak ali bojim se da se nećete otvarati brzinom kojim bi trebalo i sve bi moglo predugo trajati. Dogovorile da zbog mog komfora idem na odjel tako da mogu hodati i kretati se slobodnije u rađaoni. Za sad imam samo riječi hvale za osoblje i način pristupa 

Boba

Kokolina
    28. Kolovoz 2014. 22:59

Super da je osoblje tak dobro, i barem si im tamo za svaki slučaj. Nadam se da će ići sve brzo, i sretno još jednom 

Dada32
    28. Kolovoz 2014. 22:59

Samo hrabro, Boba! 

Tejuska♡
    29. Kolovoz 2014. 02:05

Joooj Boba bebica je tuu ;D drzi see :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.