opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    29. Kolovoz 2014. 11:33

ma trebaju mi baš nazivi tih formulara,općenito sve znam tenks cloudy

Nalah
    29. Kolovoz 2014. 11:33

ma trebaju mi baš nazivi tih formulara,općenito sve znam tenks cloudy

cloudy
    29. Kolovoz 2014. 15:14

curke, jel se sjeća netko kako se zvala ona web stranica preko koje se može naručiti ona slatka robica s likovima iz crtića... ja se ne mogu sjetit nikako, a nisam ju bookmarkala

Tina0208
    29. Kolovoz 2014. 15:27

drage moje kako ste mi??
    evo ja sam ulovila trunku vremena...ali nema sanse da procitam sve zaostatke... divim se majkama koje imaju vremena provodit sate na klokanici... ja ne stignem bas nista...
    dok Laura spava brzo si nesto radim po kuci... posuda imam punu kuhnju za oprati... jucer sam 2 sata peglala... nemam nikog da mi pomogne nesto i dosta me to ubija...
    jos nisam nadoknadila spavanje od one dvije noci trudova jer ne mogu odspavat u komadu da se odmorim... nadam se da ce se uskoro sve posloziti pa da cu imat vise vremena za vas...

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    29. Kolovoz 2014. 15:34

Tina :) draga moja nadam se da izdržavaš iako vidim da ti nije lako...  kako Laura? nadam se da napreduje i da ti je dobra

clericova
    29. Kolovoz 2014. 15:34

Tina, postat će lakše! :) Viš da mene nije bilo praktički 3 mjeseca, sad sam malo uskrsnula. :P Kad polako uhvatite zajednički ritam onda ćeš više toga stizati, pa i na klokanicu! :) A kaj se spavanja tiče, to ti mogu redino za utjehu reći da ćeš se na nespavanje naviknuti, jer nije baš da ćeš stići duže spavati! Ok, kad beba bude veća onda će po noći duže spavati pa eventualno tak malo odmora, A peglanje i suđe daj mužu! Prema onom divnom postu koji nam je napisao čini mi se super, pa vjerujem da će htjeti pomoći. ;) I ne brini ak ti kuća nije picikato, sad si prvo mama a onda sve drugo! Puse vam šaljemo! :* Kak je inače bebačica?

Tina0208
    29. Kolovoz 2014. 15:38

ma nezna moj muz kuhati a ni peglati...al nema veze...vec cu se ja nekako pohvatati...
    clericova bas sam primijetila da si sad cesce tu...nadam se da ce i meni bit lakse kad uhvatimo neki ritam...
    beba je super... napapala se i sad ju tata cuva... napredujemo...ipak danas imamo tek 8 dana...

clericova
    29. Kolovoz 2014. 15:41

kajgod! Bude naučio, samo nek isprobava, kaj ima znat kod peglanja? Daj peglu u ruke i nek vozi! hehehe :)) Šalim se.. Drago mi je da ste dobro, čuvajte se i mazite! :D

Tina0208
    29. Kolovoz 2014. 15:48

ma hocemo,nemas frke..hehe 

Pilici
    29. Kolovoz 2014. 16:03

tina kako je curica.jel uzivate, bas ljepo da si se javila :)

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.