hahaha ma moja je 3 kvadrata tak da mi nije bed... gotova s njom prije nego s ostatkom kuće :) i pločice, i kadu i wc riješim za doslovno 10 minuta tak da :D da je veća, već bi ja našla neko objašnjenje zašto ne mogu to dok sam trudna
Pa kaj Tina još nije rodila????
Pa kaj Tina još nije rodila????
Rodila je, objavljeno na drugoj temi.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Tina nam se već naveliko mazi sa svojom curom ... i neka, zaslužila je
Eto čisti se,kuha, pere... Ko što kaže MM -moja žena čisti čisto,pegla ispeglano i pere opranosinonim za ludakinju
šta ima kod tebe?
Boba
Boba..što bi moj dragi bio sretan s tobom nas troje (baš je fora reći troje) taman ručali...sad malo odmora pa onda pranje suđa i tako...što ostale radite?jel ima kiše i kod vad kao kod mene?
Boba..što bi moj dragi bio sretan s tobomnas troje (baš je fora reći troje) taman ručali…sad malo odmora pa onda pranje suđa i tako…što ostale radite?jel ima kiše i kod vad kao kod mene?
Jaoj mi danas imamo malo kasnije rucak ja i moj sin duze odspavali ima kise ovdje u V.Gorici ;)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Boba..što bi moj dragi bio sretan s tobomnas troje (baš je fora reći troje) taman ručali…sad malo odmora pa onda pranje suđa i tako…što ostale radite?jel ima kiše i kod vad kao kod mene?
U Vž-u ne pada ali je oblačno vidjeti ćeš kako će vrijeme brzo proći pa ćeš i ti onda samo glancati kuću
Boba
Haloo drage mamice i buduce mamice sta vi radite u ovo kisno vrijeme ne pisete nesta danas
Moj J tako fino spava ja sve ocistila kao i Boba ;)
Hvala bogu danas je J dobar jucer je bio toliko nervozan da sam htjela lupat glavom o zid :D a danas niti ga vidjet niti cut ;) mora da je to bilo pred ovu kisu ;))
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji