opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kokolina
    21. Kolovoz 2014. 19:48

Pa kaj Tina još nije rodila????

cloudy
    21. Kolovoz 2014. 19:57

Tina nam se već naveliko mazi sa svojom curom ... i neka, zaslužila je 

Pilici
    23. Kolovoz 2014. 13:39

Trudnice gdje ste, sta radite 

zebrica

Boba10
    23. Kolovoz 2014. 13:57

Eto čisti se,kuha, pere... Ko što kaže MM -moja žena čisti čisto,pegla ispeglano i pere opranosinonim za ludakinju šta ima kod tebe?

Boba

cloudy
    23. Kolovoz 2014. 14:08

Boba..što bi moj dragi bio sretan s tobom  nas troje (baš je fora reći troje)  taman ručali...sad malo odmora pa onda pranje suđa i tako...što ostale radite?jel ima kiše i kod vad kao kod mene?

Tejuska♡
    23. Kolovoz 2014. 14:09

Haloo drage mamice i buduce mamice sta vi radite u ovo kisno vrijeme ne pisete nesta danas 
    Moj J tako fino spava ja sve ocistila kao i Boba ;) 
    Hvala bogu danas je J dobar jucer je bio toliko nervozan da sam htjela lupat glavom o zid :D a danas niti ga vidjet niti cut ;) mora da je to bilo pred ovu kisu ;))

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.