opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    20. Kolovoz 2014. 18:57

I da...jel ti se smanjio osip išta?

MalaMuca
    20. Kolovoz 2014. 20:16

A nije više crveno tak jako, al i dalje je tu i svrbi, sad me svrbi samo po trbuhu, po nogama i rukama mi je oke

cloudy
    21. Kolovoz 2014. 09:31

BUde ti to prošlo, ako već nije, uskoro :) a jel znaš od čeg ti se moglo izbacit?

Kokolina
    21. Kolovoz 2014. 10:08

Cure, jel nam Tina rodila??? 

cloudy
    21. Kolovoz 2014. 10:10

nego cure... da vas pitam nešto.. .jeste se vi farbale (kosu mislim) za vrijeme trudnoće?

• paris
    21. Kolovoz 2014. 10:15

Ja nisam, ali više zato kaj sam se odlučila negdje u 4.mj. trudnoće ošišati skroz na kratko  jer mi je bilo vruće za poludit pa mi je onda već i izrast bio taman da se ne moram farbati . Negdje sam čitala da nije dokazano da ta boja - normalno ako se ne pretjeruje s tim - utječe na razvoj bebe. Ali da sam se trebala farbati vjerojatno bi odabrala neku od onih boja koje su na bazi nekih prirodnijih sastojaka.

Nalah
    21. Kolovoz 2014. 10:20

Ja jesam i uopće na patim na te prirodne sastojke, jer sam jako svijetla plavuša,kojoj izbjeljuju korijen,kaj bi sad trebale izgledati kao čudo do poroda.Jedino sam čekala do 4.mj jer je u prva tri bebica na sve osjetljivija.Od lakova koristim Opi,Essie i Orly koji mi imaju super boje, a nemaju formaldehid.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.