A nije više crveno tak jako, al i dalje je tu i svrbi, sad me svrbi samo po trbuhu, po nogama i rukama mi je oke
BUde ti to prošlo, ako već nije, uskoro :) a jel znaš od čeg ti se moglo izbacit?
nego cure... da vas pitam nešto.. .jeste se vi farbale (kosu mislim) za vrijeme trudnoće?
Ja nisam, ali više zato kaj sam se odlučila negdje u 4.mj. trudnoće ošišati skroz na kratko jer mi je bilo vruće za poludit pa mi je onda već i izrast bio taman da se ne moram farbati . Negdje sam čitala da nije dokazano da ta boja - normalno ako se ne pretjeruje s tim - utječe na razvoj bebe. Ali da sam se trebala farbati vjerojatno bi odabrala neku od onih boja koje su na bazi nekih prirodnijih sastojaka.
Ja jesam i uopće na patim na te prirodne sastojke, jer sam jako svijetla plavuša,kojoj izbjeljuju korijen,kaj bi sad trebale izgledati kao čudo do poroda.Jedino sam čekala do 4.mj jer je u prva tri bebica na sve osjetljivija.Od lakova koristim Opi,Essie i Orly koji mi imaju super boje, a nemaju formaldehid.
Sortiraj odgovore
Najstariji