Dođi, idemo <3 :D
ak buš fakat dolazila koji put u kc i ak buš imala vremena, daj idemo stvarno na kavu :D
Malamuca...došla bi ti i ja..al malo smo si daleko...što se kave tiče..ak je netko u sk il pt isto nek se javi :)
A nije više crveno tak jako, al i dalje je tu i svrbi, sad me svrbi samo po trbuhu, po nogama i rukama mi je oke
BUde ti to prošlo, ako već nije, uskoro :) a jel znaš od čeg ti se moglo izbacit?
nego cure... da vas pitam nešto.. .jeste se vi farbale (kosu mislim) za vrijeme trudnoće?
nego cure… da vas pitam nešto.. .jeste se vi farbale (kosu mislim) za vrijeme trudnoće?
Isla sam na pramenove, isto ko i prije. Ne ide ni inace precesto, imam zahvalnu podlogu pa dugo itdrzim.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
nego cure… da vas pitam nešto.. .jeste se vi farbale (kosu mislim) za vrijeme trudnoće?
Ja jesam inace radim kao frizer i bojala sam mnogoo trudnica
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
nego što da jesam, jer inače bih izgledala kao neka bakica . imam jako puno sijedih (a tek 28 god) i to već nekoliko godina, i kosa mi jako brzo raste tak da se moram farbati minimalno svaka dva mjeseca. a kaj ću, nisam se željela farbati ali baš moram. i u prvoj trudnoći sam se farbala i mišica mi se, hvala Bogu, rodila živa i zdrava
Ja nisam, ali više zato kaj sam se odlučila negdje u 4.mj. trudnoće ošišati skroz na kratko jer mi je bilo vruće za poludit pa mi je onda već i izrast bio taman da se ne moram farbati . Negdje sam čitala da nije dokazano da ta boja - normalno ako se ne pretjeruje s tim - utječe na razvoj bebe. Ali da sam se trebala farbati vjerojatno bi odabrala neku od onih boja koje su na bazi nekih prirodnijih sastojaka.
Ja jesam i uopće na patim na te prirodne sastojke, jer sam jako svijetla plavuša,kojoj izbjeljuju korijen,kaj bi sad trebale izgledati kao čudo do poroda.Jedino sam čekala do 4.mj jer je u prva tri bebica na sve osjetljivija.Od lakova koristim Opi,Essie i Orly koji mi imaju super boje, a nemaju formaldehid.
Ja jesam i uopće na patim na te prirodne sastojke, jer sam jako svijetla plavuša,kojoj izbjeljuju korijen,kaj bi sad trebale izgledati kao čudo do poroda.Jedino sam čekala do 4.mj jer je u prva tri bebica na sve osjetljivija.Od lakova koristim Opi,Essie i Orly koji mi imaju super boje, a nemaju formaldehid.
Gdje kupuješ OPI lakove? Ja sam jučer cijeli dan pretraživala net da vidim gdje ga kod nas ima kupit i nisam ništa našla,samo preko amazona a baš mi se ne da čekat dok dođe
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji