opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    23. Kolovoz 2014. 14:17

Meni kiša uopće ne smeta...da hoće i sutra pa da dragi ne mora ići radit...  ako je duže spavanje do 9 onda smo i mi duže spavali...ali bebač u meni određuje tempo obroka pa smo morali jesti hihi...a što se čišćenja tiče,mene čeka spremanje robe u koju ne stanem trenutno i krčenje ormara a nikako se natjerat da krenem

Mum of four
    23. Kolovoz 2014. 14:25

Ja sam se cloudy jučer natjerala da raskrčim ormare,još danas sve oprala,opeglala i sad mi je super..tako sam ponosna na rezultat

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Tejuska♡
    23. Kolovoz 2014. 14:33

mene ormari sutra cekaju daaa meni je duze spavanje sad bilo do pola 10 inace je vec 2mj.od 6h hehe

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Pilici
    23. Kolovoz 2014. 14:45

i kod mene u zaboku oblacno vrijeme, rucanje, pa malo spremanje robice i ciscenje, planiram ici pisati plan poroda, ali neznam kako bi zapocela to, pa citam na netu sta pise o tome, jeste vi to napisale si?

zebrica

cloudy
    23. Kolovoz 2014. 14:58

Ma meni se ne da krenut s ormarima ali kad krenem brijem da ću ih odradit za par sati...a što se tiče plana poroda,nisam još krenula s tim iako ga mislim imati...ali imam vremena do 1.mj...jel se to mora ovjeravati?jer planiram imati ovjeren papir da jednoj dr.ne dam da se brinr o bebi ako se ne makne iz bolnice do mog poroda..pa da znam i za ovo

pčelica9
    23. Kolovoz 2014. 14:58

U Zg kiša, svi smo doma, potrefilo se da mi je muž slobodan pa uživamo zajedno. Sad smo poručali i sad naravno na odmaranje. S obzirom da sam ovaj tjedan hrpu toga pospremila, počistila i oprala danas sam si uzela slobodan dan od toga. 

Gold👑
    23. Kolovoz 2014. 14:59

Kod mene je bas vruće ali oblačno  Ručak odavno gotov,i medenjaci za desert,jao što su mi lijepo ispali mmljac  a ja sam ormar davno raskrčila,iako me to ponovo čeka jer sam svu zimsku robu spremila,sad ću morati sve to prekopat da vidim u šta stanem 

cloudy
    23. Kolovoz 2014. 15:21

Medenjaci...mmmmmm...kolko ih dugo nisam jela  ja sutra planiram neki čokoladni kolač izmiksat pošto mi je rođendan pa da se malo počastim :)

Gold👑
    23. Kolovoz 2014. 15:57

Ja sam ih prvi put radila pa sam zato ponosna što su mi tako dobro ispali  ja inače volim pravit kolače pa se malo češće počastim hehe ... mmm čokoladni 

cloudy
    23. Kolovoz 2014. 16:19

I ja sam se prije redovno častila,isto volim raditi kolače,al od kad sam trudna uopće mi ne ide na slatko tak da ih i nisam radila...a sutra moram 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.