Da, fakat smo blesave, ni jedna nije trazila njen broj...
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Imam nekakav čudan predosjećaj što se nje tiće, već sam ful zabrinuta, tak bi htjela da se javi, samo da kaže da su ona i bebica dobro i to je to, ne treba ništa drugo pisati, al samo da se javi.....
Cure moje! Hvala sta brinete!!!
Naime,moje sunce se pozurilo!!!
Postala sam mama 21.8. u 15.10.! Sva muka,tuga, bol i strepnja od trudnoce do poroda nestala je u sekundi kada su je stavili na mene onako malu, ljigavu (ali najsladju)!!!
Do kraja zivota zagvalna svom ginicu koji me pravovremeno slao na injekcije dexametazona, tako da je ljepotica super napredna- samostalno dise, teska je 2270 i ima 44cm, u inkubatoru je i na terapiji jer joj fali nekih vitaminica u krvi (sta je sasvim razumljivo s obzirom koliko je ranije rodjena)...tako da sam od 1.trena uz inkubator pa nemam mob uz sebe,a par puta su mi je i donjeli na mazenje i privikavanje na kratko...a danas smo 1.dan i cikili!!!!!
Eto,umjesto male vagice- stigla mala lavica i bas je PRAVA LAVICA!!!
S obzirom da se mala pozurila muz nije bio samnom,ali (cloudy to se pogotovo tebe tice,s obzirom da si odavde) SVI doktori,sestre,babice,servirke i ostali su toliko ljubazni i na raspolaganju u Sisackoj bolnici i ne znam koga bi vise nahvalila koliko su pazljivi...i sad dok je moja ljubav u onoj "kutiji" bas se trude...a koliko sam skuzila- oko svih je isto! Tako da su mi uvelike olaksali SVE ovo!!!
Evo mali poduzi post,ali sam zeljela sve podijeliti sa vama!!!
Ako se ne javljam- moje sunce me okupirala
Hope sva sam se najezila i raznjezila uzivaj u svojem zlatu ponosna mamice
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hope draga cestitam ti od srca , koliko tjedana se ranije rodila? Želim ti brz opiravak i da sto prije dodete kuci i uzivate u princezi
zebrica
6 i pol tjedana!
Termin nam je bio 4.10!
Eto nje iz teme "jesenske bebe" u "ljetne bebe",iako je vrijeme vise jesensko!!
...al taman ce nam dobro doci- nadamo se toploj jeseni,pa da iskoristimo setnjice za sve ono sta nisam mogla...a taman ce i ona steci imunitet,jer sad cemo morati biti u karanteni dok jos malo ne ocvrsne!!
Al, IZDRZAT' CEMO S V E ! ! !
Hvalaaaaa vam!!!
Pusa svima!!!!
kaj ste vas dvije izdržale mislim da je koji tjedan karantene nula za vas.. srećica mala, baš je ona prava beba, kaj se tiče težine i dužine i nije nedonošće kaj ne.. samnom bila ženska malu sa 46 cm rodila, normalno sve.. kako to ide sa tim vel. težinama
url=https://lilypie.com]
Bitno da je beba zdrava i da je sve prosl ok, ojacat će ona brzo
zebrica
kako sam sad sretna, rasplakala si me draga!!! jako sam se brinula, i sad kad sam vidjela ovaj tvoj post nemas pojma koliko sam se razveselila saljem veliku pusu tebi i tvojoj princezi, uzivajte od sad na dalje u svakom trenutku ispred vas, jer slijede samo lijepi a ruzni su daaaleko iza
Sortiraj odgovore
Najstariji