opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marincica
    20. Kolovoz 2014. 11:45

Maksim..slatkis mali ...Bravo!!! Čestitam  na 1.mjestu 
    Ivanahaha drzim fige da cim prije upoznas bebača 

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

MalaMuca
    20. Kolovoz 2014. 12:04

Cure, mene je stalno strah za bebu, sad sam dobila taj neki osip za koji doktorica veli da su neki ugrizi i nek mažem bademovom kremom, a meni to i dalje svrbi i ne povlači se, al nebitno. Stvar je u tome da se nemrem opustiti uopće jer stalno strahujem neki bog, a bebica mi je dobro, em ju osjetim, em pazim na sebe i sve. Ne znam, stalno sam paranoična i to me živcira jer velim, nemrem biti opuštena uopće, sad sam u 24. tjednu pa nebum valjda tak do kraja trudnoće, pojela se bum.

Nalah
    20. Kolovoz 2014. 12:09

Svima nam je tak,ja isto pazim na svaki drek,ali zato sam i išla raditi poslije mirovanja jer bih se doma izludila paranojom

cloudy
    20. Kolovoz 2014. 12:40

MalaMuca... pa jesi bila kod dr..? možda samo treba vremena da ti krema počne djelovati... probaj s becutanom namazati... moj dragi je imao neki osip isto i namazali smo s tim i prošlo ga je :) samo laganini i nemoj se pretjerano brinuti... još pogotovo ako osjetiš bebu :)

MalaMuca
    20. Kolovoz 2014. 13:53

Bila sam kod doktora i rekli su da su ugrizi i nek mažem s tom bademovom. 
    Imam osjećaj da budem milijun puta sigurnija dok budem bebu držala u rukama, a ne ovak. Baš mi je koma, svaki tjedan zabrijem nekaj drugo, a net mi samo odmaže, najradije bi ga isključila i bok, ovak samo nekaj čitam pa se bediram, ista stvar s knjigama -.-

MalaMuca
    20. Kolovoz 2014. 18:52

Dođi, idemo <3 :D
    ak buš fakat dolazila koji put u kc i ak buš imala vremena, daj idemo stvarno na kavu :D

cloudy
    20. Kolovoz 2014. 18:57

Malamuca...došla bi ti i ja..al malo smo si daleko...što se kave tiče..ak je netko u sk il pt isto nek se javi :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.