Ma ne moraš Dada ja tražim posebno ovaj opi start to finish jer sam čula da je super za rast,učvršćivanje itd.,sad sam skinula gel i odlučila da ga neću više stavljat pa mi je potrebno da mi se nokti malo obnove,inače sam koristila od evelin lakove,tj. oni su zapravo nekakva terapija,i stvarno djeluju,nokti su mi bili savršeni,ali malo mi je preagresivan,baš me jako boli i peče kad ga namažem ...
Ako si skinula gel,nemoj lak već si samo maži uljima i redovito ih krati da ti izrastu
ma ja se farbam recimo svaka 3 mjeseca inače, ali ofarbala sam se taman prije neg sam saznala da sam trudna... i od onda nisam..i sad mi je izrast već dosta velik i razmišljam da se pofarba, jer mi je bedasto ovak izgledat (farbam se doma sama najčešće) ali su mi jučer dvije frendice rekle da se ne farbam dok sam trudna i tako bla bla... pa rekoh da vidim vaše mišljenje...iako sam se ja mislila ofarbat bez obzira na sve (sad sam 18+7) i brijem da mi neće od tih pol sata s farbom na glavi ništa biti... al su me one ubile sa svojim savjetima... al dobro da one još nisu rodile pa su pune savjeta
Ja sam se u trudnoci ofarbala 3 puta i evo moj J je hvala bogu super :D
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja sam se u prvoj trudnoći farbala svaka 2 mjeseca. Sada sam u svojoj prirodnoj boji već neko vrijeme,pa se ne farbam, ali mislim da ti tih pol sata neće niš biti
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
:) onda sve dijelimo isto mišljene... mene ove jučer iznapadale da nisam normalna da se farbam.. a ja onak ... budem vidjela vas kad ćete biti trudne (ok jedna je već duže u prirodnoj boji, ali druga nije) .. po tom ne bi smjela ni lakove za nokte kroistit, ni aceton, ni kupaonu prat ni ništa ...
hahaha ma moja je 3 kvadrata tak da mi nije bed... gotova s njom prije nego s ostatkom kuće :) i pločice, i kadu i wc riješim za doslovno 10 minuta tak da :D da je veća, već bi ja našla neko objašnjenje zašto ne mogu to dok sam trudna
Sortiraj odgovore
Najstariji