opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    14. Kolovoz 2014. 18:43

Proudmomy ne to je za krevete bas :))

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    14. Kolovoz 2014. 18:45

Tinaa pa jel vidis draga sad vise ni ja ni muzic nismo jadni :))

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tina0208
    14. Kolovoz 2014. 19:01

haha...bome niste.... eto sad nam vise ni na tome ne mozes zavidjeti...

Laura 21.08.2014 :-*

piper
    14. Kolovoz 2014. 19:51

drage moje efo mene konačno...uhvatila komp i sad vam se mogu javiti...sve me strah koliko toga ste natipkale al valjda budem uspjela bar za nekoliko dana "ući" u sve bitne teme
    nama je bilo super na moru i prvi tjedan smo uživali dok nam nisu došli svekar i svekrva...al nisam se dala izbacit iz svog filma tako da sam ju ignorirala pa mi čak ni njeni suludi komentari o mojoj kilaži i tome kako nam život doslovno prestaje jer dolazi bebač nisu pokvarili uživanje u kupanju i plivanju...uglavnom super sam se odmorila i sad krećem sa zadnjim pripremama za malog mišeka jer smo danas točno 35+0 i sad nas već lagano počinje hvatati euforija

Tejuska♡
    14. Kolovoz 2014. 20:10

Piper heloouu .. Bas super da si se nakupala (barem dok ti nisu dosli svekar i svekrva)
    Ne kuzim takve komentare a pogotovo od bliznjih osoba i ono za tvoju kilazu?? Grrrr ja bi im iskreno odgovorila ali neka barem si se ti malo nauzivala i sada pripreme do kraja jer uskoro bebica dolazi :))

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

DarijaZ
    14. Kolovoz 2014. 20:13

piper, dobrodosla natrag

...drago mi je da vam je bilo liepo, i nadam se da ste se nakupali i nauzivali unatoc svekru i svekrvi i njezinim " divnim" komentarima...
    ..uzivajte u zadnjim pripremama, jos malo do upoznavanja miseka

Kokolina
    14. Kolovoz 2014. 21:16

drage ženske, evo mene nakon današnjeg pregleda i uzv u vinogradskoj :).
    i sva sam uzbuđena jer se moj nalaz drastično promijenio. od placente previe, odnosno posteljice koja mi je išla preko ušća maternice sve do 30.tj, sad mi je posteljica dignuta, curka mi se skroz spustila glavicom do ušća maternice (valjda zato i imam toliki pritisak dok hodam). 34 tt smo i imamo oko 2300gr. I izgleda da ću ovaj put na prirodan porod 

renata6
    14. Kolovoz 2014. 21:23

Piper, pa gdje si, joj falila si nam!Bitno da si se ti zguštala, a za ostalo...
    Kokolina, pa to je odlična vijest, ne mogu sve pohvatati, ali u svakom slučaju ti želim prirodan porod!

MarijaŠ
    14. Kolovoz 2014. 21:51

piper, dobro nam došla nazad! Bas super da si se nauzivala i bez obzira na sve komentare. Tako i treba-na jedno uđe, na drugo izađe. Samo po svom, boli te dupence. Jos pogotovo sto sad idu zadnje pripreme i uzbuđenje... 
    Kokolina, bas super da je nalaz zadovoljavajuć, držim fige da tako i ostane pa da imas prirodan porod... 

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.